Ka veikti?..kai nera KA ir su KUO veikti?..
Penktadienio wakaras kazkoks nei sioks nei toks nusimato…visi isleke kaip patrake namo…Ir ko jie lekia man dabar ner ka veikt pvz., liudna…noreciau pool’a pazaist ale ner su kuo. Nueit prisisokt, bet kad tai serga, tai tingi…hmmmmm Wa tau ir penktadienis!
Pvz:parasyk man tada ))))
As irgi siandien liudesiu nes ryt darban
Pvz:parasyk man tada ))))
NEkenchiu rudens , penktadienio vakaru ir savaitgaliu
Kaip tai nera kas veikti ? … Pilna veiklos aplinkui
Galima vazhinetis liftu iki pamelynavimo/pazhaliavimo/pajuodavimo (norima spalva pabraukti
), kabinetis prie praeiviu
, klianchinti bombonkiu prie Santuoku rumu
, rinkti aukas badaujantiems studentams etc etc etc
Tik kad noras butu …
tai einam kur nors…as kaune
Ash irgi jauciu sedesiu namuos,nes lyja
o kaune nelyja
Nei lyja nei ka, bet as tai ne Kaune
Juo,as irgi depresuoju,ir ZIAURIAIAnt tiek nera ka veikt,kad nzn
O jegu pilna,taip norisi kazkur paselt,issiliet,tai ne,reik sedet namie,ba visi susisuke,kaip nzn kas
Lyja? Woba
O Kaune grazu grazu… ramu ramu… Taip ramu, kad man ir nera kas veikt
O kur tu pasiulytum nulekt???
jeu reikia pasiimti ilga virve. Buna, buna, kai nera su kuo ir ka veikt, tada l.pravercuia sena uzrasu knygute, kurioj kasnors butinai atsiras.
Ka veikti? daznas klausimas,. as irgi neisivaizduoju, ka galima vienai veikt ne nemuos. Jei eisi kur nors, tada kiti sakys, ot kokia loche neturi su kuo eiti, o tada bus nekas
Pasiūlymas: aš ir neturiu ką veikt, tai jei tu iš Vln- varom pasibastyt po miestą. Na o gal ir kur nors ar
. Ką pasakysi?
Niekam nepatiko mano pasiūlymas? Nu tai tikrai ir man teks namie sėdėt… Gaila ir …liūdna…
Patiko tik as ne is vln mano nelaimei
wa butu buve ka nuveikt…nes mielai pasibastyciau kur pakampem, na teip is tikro tai mielai kur pasedeciau paplepeciau
man irgi patiko, bet jau tingiu kur nors varyt