Ka veikti?..kai nera KA ir su KUO veikti?..

Ka veikti?..kai nera KA ir su KUO veikti?..

Penktadienio wakaras kazkoks nei sioks nei toks nusimato…visi isleke kaip patrake namo…Ir ko jie lekiaŠypsena man dabar ner ka veikt pvz., liudna…noreciau pool’a pazaist ale ner su kuo. Nueit prisisokt, bet kad tai serga, tai tingi…hmmmmm Wa tau ir penktadienis!Žliumbia

Pvz:parasyk man tada Laimingas))))

As irgi siandien liudesiu nes ryt darbanLiūdnas

Pvz:parasyk man tada Laimingas))))

NEkenchiu rudens , penktadienio vakaru ir savaitgaliuVeee

Kaip tai nera kas veikti ? ApakęsApakęs … Pilna veiklos aplinkui Mirkt Galima vazhinetis liftu iki pamelynavimo/pazhaliavimo/pajuodavimo (norima spalva pabraukti Nekaltas), kabinetis prie praeiviu Gerai, klianchinti bombonkiu prie Santuoku rumu Niam niam, rinkti aukas badaujantiems studentams etc etc etc Gerai

Tik kad noras butu … Mirkt
Labas

tai einam kur nors…as kaune

Ash irgi jauciu sedesiu namuos,nes lyja Žliumbia

o kaune nelyja Liežuvis

Nei lyja nei ka, bet as tai ne Kaune Liūdnas

Cha chaCha chaCha cha

Juo,as irgi depresuoju,ir ZIAURIAIŽliumbiaAnt tiek nera ka veikt,kad nznNustebęsO jegu pilna,taip norisi kazkur paselt,issiliet,tai ne,reik sedet namie,ba visi susisuke,kaip nzn kasKanda

Lyja? Apakęs Woba Cha cha O Kaune grazu grazu… ramu ramu… Taip ramu, kad man ir nera kas veikt Nekaltas

O kur tu pasiulytum nulekt??? Cha cha

jeu reikia pasiimti ilga virve. Buna, buna, kai nera su kuo ir ka veikt, tada l.pravercuia sena uzrasu knygute, kurioj kasnors butinai atsiras.
Ka veikti? daznas klausimas,. as irgi neisivaizduoju, ka galima vienai veikt ne nemuos. Jei eisi kur nors, tada kiti sakys, ot kokia loche neturi su kuo eiti, o tada bus nekasNeNe

Pasiūlymas: aš ir neturiu ką veikt, tai jei tu iš Vln- varom pasibastyt po miestą. Na o gal ir kur nors Taurė arAlus. Ką pasakysi?Labas

Niekam nepatiko mano pasiūlymas?Nustebęs Nu tai tikrai ir man teks namie sėdėt… Gaila ir …liūdna…Žliumbia

PatikoMirkt tik as ne is vln mano nelaimei Žliumbia wa butu buve ka nuveikt…nes mielai pasibastyciau kur pakampem, na teip is tikro tai mielai kur pasedeciau paplepeciau Tūsas

man irgi patiko, bet jau tingiu kur nors varyt