Ka veikia musu \"moderatorius\"?

Ka veikia musu "moderatorius"?

Gerb. danas,
malonu matyti jog tapote "Lietuviai uzsienyje" moderatorium.
nemalonu matyti jog leidziate shiam forumui degraduoti i skelbimu lenta tingiems internautams. Zodziu Danai, arba moderuok, arba leiks Zajobai ar kam kitam moderuoti.

Rgds…

Pritariu-skelbimu lenta. Man moderuojaujant butu kaip Sveicarijoj. Period.

Na gerb. Sher prajuokinotJuokiasi Danas arba ZajobaJuokiasi

Bendrai tai kox skirtumas kas moderuos,jei kolektyvas arba nuolat pjaunasi arba atvyksiantiems vasarai studenteliams patarineja kokia desra atsivesti,kad ilgiau nesugestuBlogai

LT Tribai-mano nuomone siame forume dar per mazai zolytes "apipurskei",kad pretenduotum tvarka ivedinetiMirkt

LT Tribai-mano nuomone siame forume dar per mazai zolytes "apipurskei",kad pretenduotum tvarka ivedinetiMirkt

[/quote]

Ne tvarka ivedineti- dziaugsma forume skleisti tokiem kaip tamsta norejau, bet tiek to, turbut, nepakestum mano vardo moderatoriaus vietoje Apkabinimas

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Gal gali paaiškint kuo skiriasi danas nuo Zajobos? Mirkt

ZABOJA anksciau moderavo foruma, o dabar moderuoja danas Liežuvis Taip
o kuo blogas moderatorius danas? Mirkt gal vyrukas daug tusinasi, dirba ir shviesios dienos nemato… o chia dar moderatoriaus darbas… gi sunku tikrai, bukit atlaidesni. Juokiasi

Įvaizdis yra viskas…Mirkt

FYI, Zajoba ir Danas , tai tas pats asmuo …

Labas

uzhtenka gi profajle pasiskaityt Liežuvis

oi linksmuoliaiCha chaCha chaCha cha matai varda pakeite tai prastas moderatorius pasidareCha chaCha chaCha chaGerai

he, ZAJOBA buvo Moteris, o danas Vyras Juokiasi Mirkt

eeeeeeeik eik neskieskJuokiasi katik labai labai pamelavai visiemMirkt

Šypsena Šypsena Šypsena Šypsena Šypsena

nesinervuokit, viskas kontroluojama. savaitgalis, sventes Šypsena nemirkstam 24h/para prie kompo,kaip savaites dienom. taciau vel kimbam i darbus.

labai gerai , kad uzvedet tokia tema , kad esat nepatenkinti kazkuo, tai sviesiai tiesiai ir klokit kas nepatinka, ka jusu manymu reiktu mesti lauk is forumo. kokiu temu nedera palikti.
stengiausi buti daug maz atlaidus, rasinedamas ispejimus-patarimus naujokam ir kitiem rasantiem besikartojancas, OT temas ir pan.
jei nuolatiniai forumo dalyviai galvoja,kad reiktu daug griesciau i viska ziureti - no prob Mirkt