ką vakar?
po make-up`o teko biški dar pabaronkuot prieš prasidedant vakarui… reakcijos geros sankryžose buvo
Meldemes ir ruosiames visu sventuju dienai
Dirbau iki 4 ryto , o paskui jau tusinau
O ka vakar? Zalgiris, o paskui meldemes ir ruosemes visu sventuju dienai. Ne airiai ar jankiai esam, kad kopijuotumem sia “svente”.
nu jurai pasipasakok, kokiam kokteiliu bare buvai ir kiek sotu padrEi, nes visi laukia siu naujienu
viskas įmanoma su protu, jeigu jo yra. galvojau ir aš į areną taip nulėkt, bet su laiku netilpau…
jau bl, geriau jankiu komercines sventes svest, nei melstis a melstis, cia sudetine dalis veliniu ar kaip? bl, kyborgs klupi ant keliu pries savo burzuike ir rozini pasiemes sventas marijas gieda
Kyborgas ne durnas ir jau nuo vakar toliau nei 300km nuo vilniaus sedi… kad nereiktu kankinkitis kamsciuose O dabar bukit vyrai
Gal kas is dalyviu netycia puponautus renkat? Reik dukrai keliu…
vudislovai, trulikas surinko visus, jis gudresnis uz tavo dukra
. Kurioziška, kad susitikimuose su tariamu žudiku dalyvaudavo ir “brigados” garsenybė Tadeušas Vasilevskis (Gibon), tačiau jis visą laiką būdavo visiškai girtas ir tik voliodavosi fone, todėl už žmogžudystės organizavimą atsakomybės išvengė.
buvau šiandien kapinėse alytuj. užeinam į senąsias kapines, o ten kampe kokių 20 čigonų, visi žvengia, buchalina, rūko, rėkauja, standartiškai, kaip čigonai. pasirodo pas juos tokie papročiai, kad netik namuose šika, bet ir kapuose. tipo mirusių aplankyt atėjo. vaikai ant kapo su smėliu žaidžia
Trulas cia tau naujiena?
vinai, cia tavo chebra siauteja? abcnyheter.no/nyheter/2013/11/01/litauiske-sjafoerer-sjokke rer-pa-veien
Kas cia buvo
aplenke lietuviu furos su adr besivelkancia fura… kaip baisu, dar baisu tai kad kad kiti lenke ale “nematydami” kas priekyje vyksta, bet siaip per racija pasako, ar gali lenkti ar pareina kas is priekio taip kad mano akimis eilinis lenkimas. O tas kur nunese tuneli tai truputuka linksmiau
oziu ne tik pas mus daug?