mojo, o tie vadybininku dyzeliai kiek speja susirinkt kacergoj ir kiek ratu ju stabdziai atlaiko? bl kaip visada, lygini cepelinus ir pasipist dzikeviciaus evo su 600+ ag daugiau 170-180 neidavo, *pimp…*ova masina?
ps. pradejau surpast ka as veikiu bangoj, nu bet nx gyvai tai jus be bespridielu normalus zmones
ps2. del smokomauto abejoju
man irgi patiko kai pabaigsiu būt noliferis ir susikūrsiu gyvenimą, tai būtinai nusipirksiu
q7
aš tame pegeoto centre esu pirkęs lempute už 3 litus
čia kū sedem? man ji į kų penšč panaši
vaikui kokiam iki 25 metų tokia yra važinėti…
160tkm ir quske ledas, tuoj jai visi galai pasileis
aš suvaikėjęs
tai nusikirsk su kirviu ta spoileri durną…
Bet vienok nei vienos, nei kitos nenoreciau. Insigne
daktares masina ?
eina nx ta isignia koks lauzas tai bbd
insignia tikrai, kad laužas
Qrmis - Qske pardaviau su 300kkm rida tiem kas nuomavo - nu ja nh, niekada nezinai kas sekantis suges GSo pigiau neatidavem, bus droziamas kol i skupke nereikes vezt
O pavasari dzipo paliubomu reikes priekaba tampyt pagurkli - aik tu sau, o as *bliamba* nezin0jau, o tu ziedines su daily carais lygini? Gerai kad tik vienas kitas STi iki kacergos davaziuova, visi kiti tik mieste puikuojasi ir iki juros vazineja. Panasu triperi TF160 turejau - kaip ir smagi, prikolas, bet kai bandai koki dyzelini spuoga aplenkt tai dugnais smaugi ir bbs gaunas
insignios zinovai prasom patriest i eteri, arba busit palaikyti triochalom
acuktuvaz, galesi triest i kelnes kai nusipirksi
Acuktuvz, o kodėl ne kiją,gi lyg patirties turėjai ir nesiskundęs?
As su kija triedziu i kelnes 5 metus. Kolkas net geltono dryziaus nesimato. guestas triochala.