Ka tas reiskia?

Ka tas reiskia?

Cia pagal mentus jis reiskia, kad nurodytu laiku stoveti lengviesiems automobiliams draudziama. Tada paklausiu kitaip. O stoveti dienos metu autobusams galima? O kaip su lengvais dienos metu? O jei shale mano namo, gatvej nera P zenklo, bet nera ir draudziamu zenklu, tai vadinas ash nusikalstu laikydamas ten masina? Jei nusikalstu tai kodel nebaudzia?

parkingas autobusams nuo 23 iki 5h ?

Nu taip. O cia kaip isvest, kodel negalima parkuot langvuju tuo metu?

kazkoke bizabrazija Šypsena

Nu man atrodo kad tik autobusam galioja sitas zenklas! jauciu apgawo mentoliai tawe! nebent db naujos eismo taisykles Apakęsir sitas reiskia autikams stoweti nuo 23-5 kazkokia nesamone, ten nakty autiku nebuna Cha cha

cia sita zenklas jei neklystu prie pilies aiksteles pirmadieni atsirado

Cia autobusam > Cha cha Cha chaisdure Cha cha Cha cha

Tai jei dar nesumokejai baudos nuvaryk i mentine,ir kelk triuksma.

taigi lengviesiems stovet tai nedraudzia Šypsena

Tai jei isdure. Nu jie sake, kad praita savaite 90baudu pagal ta zenkla israse. Jei jis tipo nenurodo kad reik moket, tai davai susimetam po kokia 10lt ir pasiimu dar viena kvita (nes to jau neturiu) ir y teisma tiesei Taip. Bus visiem prikolas, ka ne?

sis zenklas lengvosioms negalioja

šis ženklas sako kad poilsio vieta tuo metu skirta tik autobusams ir i teisma, kad ir kreipsies tikrai nieko nelaimėsi… Ne

tai gal mentai numano taip,kad tuo laiku aikstele skirta tik autobusams!!!

pasha, o tu turbut tas mentas, kuris mane baude? Taisykles moku, bet kai jos nuo antro galo pradedamos isvedinet, tai vel zmogus negali zinot kaip elgtis.