Ka savo grozyje noretumet keisti? or ?

Ka savo grozyje noretumet keisti?Flirtas or Baisu?

taigi… ka noretumet savo isvaizdoj pakeisti? Cha chaar jus sau patinkate? Cha chaka kiti sako apie jusu isvaizda? Cha chakoks jums siuo metu graziausias vaikinas ir mergina?(arba izimybe arba jusu vaikinas arba mergina) nu ka galvoju girls.lt tai apie grozi reik pakalbet Drovus

Niu gal per daug ir nieko nekeisciau, nes kai paminesiu, tai visi atkreips demesi i tas dalis Nekaltas

visos genialiausios temos gimsta nakty Cha cha

Juokiasi Juokiasibuwo jau tokiu temu… bet seip esu beweik patenkinta Cha cha

Nzn jauciu nekeisciau nieko Cha chaNes tada manes niex nepazintu Cha cha

nekeischiaw… Taip

kaip jau rašiau kažkuriam ats., mano kredo “nepatiksi vienam, patiksi kitam”, tai va.jei nesu tobula, tai kažkam vistiek patiksiu.B e to, aš savimi pasitikiu ir man daugiau nieko ir nereikia. Nekaltas

visiskai nieko Ne kolkas esu l.patenkinta savo isvaizda Flirtas

Nekeisciau nieko

Kam keisti tai kas yra tobula.

…tikriausiai kad nieko…siaip tai pagalvoju, kad ta ir ana butu nieko pagrazint…bet is kitos puses, tai gi kam save keisti…gamta suskure…tai tegu taip ir buna…grzau ir taip kai i veidrodi pasiziuriu… Flirtas

aj… kadangi saves nemegstu tai ir sugalvojau Nekaltas

norejai pasakyti ishvaizdoje? Cha cha

Nieko nenoreciau keisti LiežuvisEsu tokia kokia esu ir man gerai Mirkt

Nieko nenorėčiau savyje keisti,nes sau patinku tokia kokia esu.Man mama nuo mažens kalė į galva JEI PATI SAVĘS NEMYLĖSI,TAI IR KITI NEMYLĖS. O jei kam nepatinku,visada sakau UŽSIČIAUPK AŠ PUIKIAI ATRODAU IR GERIAU PASIŽIŪRĖK Į SAVE.

nieko nekeisciau…uztenka tu vyru kiek ir yra Kietas Cha cha

kam apie tai galvot jei vistiek nepakeisiu? Ir aplamai. yra taip kaip yra. Nekeisčiau nieko, nors ir yra detalių manyje, kurios man nepatinka.

Per pastaruosius 2 metus taip pasieiciau, kad seni pazystami nebepazino Juokiasi Gal geriau neeksperimentuoti DrovusTikrai, svarbiausia pasitiketi savimi, buti linksmai ir kiti pastebes daugiau Gerai nei Blogai

~ pilva… Pavargęs Nežinau Veee Taip Baisu~