Ka reiskia ?

Ka reiskia ?

As naujokas, pasakykite ka reiskia tie raudoni skaiciukai skliausteliuose prie nuotrauku?

Turi omeny foto galerijoje? Jie rodo kiek yra komentarų Šypsena

o as neisikrtau.aciu.

koks malonus naujokelis Šypsena

Aha, toks tylus ir mandagus Šypsena papuni, gal ta proga papasakok ką nors apie save? Mirkt

as apakes, koks malonus komplimentas

papunis todel, kad senelis, otaip jau naglokas.

Senelis? Sveikinu Šypsena Gerai Pas mus klube uošvių, uošvienių jau yra, o vat senelių ir močiučių… tai nė nežinau… Nekaltas Ko gero tu pirmas Mirkt

aciu,aciu,kam tiek daug ?

naujokelis per pirmaji myta bus iszagintas uosvieniu Laimingas

Taip - žiauru, bet toks jau gyvenimas…

o kam dabar lengva Laimingas

jie reiskia kiek kartu nuotrauka pabuciuota Taip

Pabaik, Ledi, pirmas! O tokis baisingai fainas s.krienas Drovus Jį išvydus pusę nakties neužmigau vis krykštavau ir kvatojau, o paryčiais erotinį sapną tvarkingai susapnavau Angelas

Nesigazdink,ka anukai pagalvos Baisu

Radvile Šypsena Pavydžiu tau apsukrumo Mirkt Man iki šiol nepavyko pamatyti s.krieno, kaip ir daugelio šio klubo dalyvių… NekaltasTai vadinas klube jau turime mažiausiai du senelius Gerai GėlėO kaip reikalai su močiutėm?.. Nekaltas

Pabaik, Ledi! Koks dar apsukrumas! Aš tik profailuose į jį tvarkingai pažvelgiau Mirkt Svarbiausia, ne tai, kad mama liepė prie stalo valgyti su peiliu ir šakute bei sėdėti tiesiai, o tai, kad mokė į kiekvieną, net praeivį, žvelgti su didžiausia pagarba, atidumu ir dėmesiu. Jam ir jo išsakomoms mintims. Tai, va, iš kur tas dėmesys tvarkingas, o ne apsukrumas Mirkt

o gal man kas pasakys - kas tie “perlai” Drovus

Radvile, tai tu remiesi tuo, ką matei profaile? Tuomet tavo duomenimis negalima tikėti, nes ne kiekvienas garbaus amžiaus žmogus jau senelis, t.y. turi anūkų… Girtas…oi, suki tu či kažką ir bandai mus apgaut… tvarkingai… Liežuvis