Ka reishkia, kai pasako savo ... ...

Ka reishkia, kai Moteris pasako savo VyrasDrovus

“Lipu ant stalo”Drovus… Man gi, kaip ribototos fantazijos runkeliui, tai i galva ateina tik visokios gashlybes Apakęs… Ash tada galvoju, ka ji nuorl, ka ash ja… DrovusPavargęsMyliu… Pamasazhuochiau… Tai ash ja kai pamasazhuoju su kulokais, ana kazhkodel nebuna patenkinta… Liūdnas Sako “Tu kuilys. Namioku nesupranti”… Ash tada i depresucha, i pilu tris savaites… Girtas… …Ko ji ish manes nori??.. Kaip manot? Drovus

Ėėė, o kaži, ką reiškia, kai aš bobai pasakau: “Lipu ant kamščio”? Apakęs Drovus

Clandestino> Tai chia viskas aishku Gerai Cha cha… O tikru V yru kalbu, bobom suprast ir nereik Veee

jau trecia tavo tema divinity Cha cha

Bet tai xūlia jinai mane su kočėlu vienoje rankoje ir petelne kitoje puola…? Piktas Kanda Baisu Pavargęs

D@ark’as> Porai dienu atostogu isheinu, tai negi palixiu, brangiuosius Apkabinimas Bangautojus, be peno sielai ir dvasiai Angelas

Clandestino> Urodstva Pavargęs… Suvarychiau kamshti, ir baigtusi visi shokinejimai Piktas

Divinity a nebijai tap begerdamas alkagoliku pavirst? Pavargęs o gal as jau per velai nerimauju? Pavargęs Cha cha

banditka> Pozna Batia… Nežinau

o dar kzka apie10%sneka Nežinau

Pavargęs buuuna Apakęs Cha cha Juokiasi

pistis nori

Juokiasi Juokiasinu grynas runkelis Juokiasi Gerai

o tu bobu prijoma taikyk… Nekaltast.y. kocela ir petelne… Baisu Tūsas

ji nori tiktai vieno… Drovus

Tai pats jos ir paklausk… ar tu manai, kd mes ja lbiau uz tave pazistam Cha cha ?

tas gers Gerai Cha cha Šypsena

gal mergina tiesiog nori,kad padetum uzlipt ant stalo?pagalvok ir apie toki varianta Cha cha Juokiasi Nekaltas

aš šiam reikalui turiu dviejų dydžių kočėlus (didesnį ir mažesnį Nekaltas), bei gi tokį navarotą kaip beisbolkę prie durų, kad kai tik grįžta pribaubęs kaip šamas Girtas, jam viens du ir drėbtis Kanda Angelas