Gal ir juokingai paklausiu bet ka butu galima nusipirkti uz 1500Lt( studento pinigu trukumas). tik kad butu masina i masina panasi o ne visiska puvena.
Lada (už 1500 - gan neblogą), ZAZ - visus modelius, GAZ 24 ir t.t., golf, passat, polo, bmw3xx, 5xx,7xx, mazda 323,626,929, opel kadet, omega, senator ir t.t. tik metai atitinkami…
Aisku galima…ir BMW ir VW tik va del stovio tai nezinau koks jis butu! Bandyk pasiziureti laikrasciuose skelbimus ir cia gali ivedes kaina zvilgtelt http://www.autoplius.lt
jo autopliuse kazkaip susidare ispudys kad kainos kai kuriu masinu nerealiai sukeltos o kai kuriu pagal kaina is vis neaisku ar ten masina ar tik remai like.o laikrasciuose buvau nusimates scirocco (84m. 1.4 1300lt ar reali kaina?) ir audi 90 (85m 2.0 1500 irga ar normali kaina?)
variklis 1.8,bet kadangi ji lengva, tai traukia tikrai neprastai.pati turejau pora metu tokia-ekonomiska,pigios detales(nes tinka nuo golfo beveik viskas).uz tokia kaina galetum nusipirkt kokiu 85-87-kaip pasiseks.mieste man valgydavo apie 7-8,uzmiesti is vis ant oro vaziuoja ~5-6 ltr/100km.siulau pagalvot apie sita varianta
man buvo vienintele problema per tuos metus su padsosu(automatinis)-ziema byski parindavosi: kol saltas variklis neisijungdavo, ir reikedavo gan ilgai sildyt,o veikt pradedavo kai variklis isildavo.bet tai pataisoma.del puvimo-kaip ir visos masinos,bet mano buvo 1984m,o papuves tikrai nedaug.apziurek is kartoviskas priklauso nuo buvusio savininko
Vw scirocco 85m 1.8 recaro salonas, sidabrinis, visi spoileriai aplink visa masina, idealus variklis visuose cilindruose po 13, nauji amortizatoriai, R15 lieti ratai, stoglangis dvieju padeciu. Kaina 1700lt
Telefonas: 8-671-17551
Galiu savo audine pasiulit! Audi 80 85m. 1.6 variklis, vaziuoja normaliai, nedaug valgo! 1500lt butu parkutine kaina! Nera tech abziuros! Jai domina, skambink: 868611268 arba mail [email protected]