Ka pirkti???
4Makavelli
Shiaip taijs neverta pi***ti 318, patikek jei variklis geram stovy ir zhmogus moka ji ishnaudoti taij patikek jau manim, uzhtenka ir tos traukos ir tu arkliu, o kuro sanaudos - 8-9 litraij. Del 525 ash geriau nieko nesakysiu, ypach apie senesnius modelius, nes pats su tokia seniena braijzhau bet del kuro sanaudu - hmm na paimkim kitus aparatus su 2.5 varikliuku, na ir kokios sanaudos 100km mieste? Neesu ash tokis specas kaip tu, bet esme tame kad kiek teko vazhinet taij…
uzh BMW
2 TMZ:
juokis juokis, bet tas tavo dievinamas BM varganai atrodo, vaizdzialis nykox: 525 torquas - 250 Nm, kaip pas eilini Citroen XM, Omega Caravan 2,6 ir t.t.O o pas Supra - 350 - na, dalykas
2 TMZ & makavel
Pashates kaip kokie mazhvaikiai!!! Deja nei BM nei Toyota niekada dar nebuvo padejus manes su Honda VTEC
Taip kad… Tikrai nenorechiau per daug vedintis, bet ko gero patys suprantat, kad kai ratai nesveria ne tonos, o po kapotu
- kitiems nieko nebelieka, kaip tik…
pavydzhiai akimis palydeti…
Bet man reikia EKONOMISHKESNES geldos!!!
525 e34 (24v nuo 91m torque yra 245nm/4700) anyways kaip ten bebutu, kiekvienas turim savaja nuomone!
beje, BMW koncernas tik ir laikosi del tokiu modeliu kaip 318 320 325…ir neparsiduoda visokiem generalmotors…bet px
issiaiskinom jog skoniai skiriasi ir tiek
u2 daug !
patariu visiems su TMZ nesigincyti del BMW&*039;u - jis gyvena sitom masinom
jau galima juoktis, makavelli?
xixixi
siaip pas bmw sukimo momentas…(psss…tik niekam nesakyk - a***ebitelnas)
****as tas BMW, benza kibirais ryja, netraukia (išskyrus 530 +) ir dalys brangios. Pirk Toyota Supra Turbo, tai bent trauks normalej
Dar bmw 540 traukia.
Andrejau: sutinku, kad neblogas preliudas, bet tu to nori ar ne legendas yra honda flagmanas ir kol kas geresnio nėra.
Manau pirk BMW 5xx
geriausia 525. Tikrai geras pasirinkimas butu , bent mano uz tokius pinigus - TIK TOKS.
beje kad civika pardavei su vtec&*039;u tai gaila
geras aparatas.
Tautiechiai - HELP!!!
Kokia gelda siulytumet pirkti? kad butu gana ekonomishka, su pilnu el. paketu…
~2000 - 2500 $$$
Pardaviau savo Honda Civic VTEC - labai gailiuosi!!!
Jei ka galit konkrechiai pasiulyti skambinkit 828778619
Šitoj foto jis man į Zavaliauską panašus