Ka per kaledas zadate dovanoti savo antrosioms pusems?
As, tai dar nenusprendziau.
As tai apyranke ant rankos, tokia labai grazia, na bent jau man tikiuosi, kad ir jai patiks. O ka pats gausiu nezinau
, bet kazka gausiu
Gal kuponą,Romadoj, kad pats nusipirktų ką nori.
nieko!Neturiu antros puses, tai ir jokio vargo
nupirksiu didele raudona kojine . i ja zadu ideti nauja mobilu, kvepaliukus ir koki grazu rubeli
odines pirstines, ir cool triusikelius!
Negaliu sakyt bo zinau kad perskaitys ir nebus siurprizo …bet labai gera daikta
kokia taupi esi tik ar tai i gera?
man tai nea tikrai.
suknistas egzistencializmas, vegetacija
O man taip patinka dovanoti kalėdines dovanas, taip patinka! savo miailiai
kelias dovanėles turiu, tai bus tualetinis vanduo ir to pat kvapo dušo žele, šiltas jaukus bliuzonas (na ne megztinis o toks…bliuzonas
), simpatiški marškinėliai, paskui…dar kažkas yra…tikrai dar kažkas…nebepamenu, kažkokia dar smulkmenėlė
Bliuzonas tai parvežtas lauktuvių iš užsienio (net ne aš, o mano mama jam parvežė
), bet bus kartu ir kalėdinė dovana
Tikiuosi, kad uzteks proto nedovanoti nieko. Betgi nesusilaikysiu Tikriausiai tai bus saldainis
Visiškai nieko… Ranką paspausiu
"Dorogoi tovarišč, pozdravliaju vas s Roždestvom"
Jei pasiseks tai gal laisvę žmogui padovanosiu
Dar galutinai nenusprendziau.Gal kazka is apatinio trikotazo-arba palaidine trumpa,arba komplekta(palaidine su shortukais).Maniske nori trumpai nusikirpt ir padaryti sau nauja shukuosena.Padovanosiu jai gal kirpiklos ceki.
Pizama (ji jau mate - kartu isrinkom), rankine (taip pat), sexy gifiurini trikotaza is sex shopo (cia siurprizas). Man ji padovanos Canon fotoaparata
Ne dovana o svajonė,norėčiau ir aš ją padovanot ,ir gera ji dar tuom,kad ją ir pats kartu gauni
Gal zinot kur galima patraukliom salygom isigyti mobilu telefona?
Kuklu auksini ziedeli nupirkau kuris jai buvo patikes.
Dar nezinau. As ir vaikams dar nenupirkau dovanu… Ach tie darbai ir rupesciai…