Ka per kaledas zadate dovanoti savo antrosioms pusems?

Ka per kaledas zadate dovanoti savo antrosioms pusems?

As, tai dar nenusprendziau.

As tai apyranke ant rankos, tokia labai grazia, na bent jau man Cha cha tikiuosi, kad ir jai patiks. O ka pats gausiu nezinau Aš nekaltas, bet kazka gausiu Cha cha

Gal kuponą,Romadoj, kad pats nusipirktų ką nori.

nieko!Neturiu antros puses, tai ir jokio vargo Cha cha

nupirksiu didele raudona kojine Cha cha. i ja zadu ideti nauja mobilu, kvepaliukus ir koki grazu rubeli Šypsena

odines pirstines, ir cool triusikelius!

Negaliu sakyt bo zinau kad perskaitys ir nebus siurprizo …bet labai gera daikta Cha cha

kokia taupi esi Taip tik ar tai i gera? Nustebęs man tai nea tikrai.
suknistas egzistencializmas, vegetacija Piktas

O man taip patinka dovanoti kalėdines dovanas, taip patinka! Šypsena savo miailiai Mirkt kelias dovanėles turiu, tai bus tualetinis vanduo ir to pat kvapo dušo žele, šiltas jaukus bliuzonas (na ne megztinis o toks…bliuzonas Mirkt ), simpatiški marškinėliai, paskui…dar kažkas yra…tikrai dar kažkas…nebepamenu, kažkokia dar smulkmenėlė Šypsena Bliuzonas tai parvežtas lauktuvių iš užsienio (net ne aš, o mano mama jam parvežė Mirkt ), bet bus kartu ir kalėdinė dovana Šypsena

Tikiuosi, kad uzteks proto nedovanoti nieko. Betgi nesusilaikysiu Cha cha Tikriausiai tai bus saldainis Šypsena

Visiškai nieko… Ranką paspausiu Cha cha

Cha cha Cha cha Cha cha Gerai "Dorogoi tovarišč, pozdravliaju vas s Roždestvom" Mirkt

Jei pasiseks tai gal laisvę žmogui padovanosiu Cha cha

Dar galutinai nenusprendziau.Gal kazka is apatinio trikotazo-arba palaidine trumpa,arba komplekta(palaidine su shortukais).Maniske nori trumpai nusikirpt ir padaryti sau nauja shukuosena.Padovanosiu jai gal kirpiklos ceki.GražiBaisu

Pizama (ji jau mate - kartu isrinkom), rankine (taip pat), sexy gifiurini trikotaza is sex shopo (cia siurprizas). Man ji padovanos Canon fotoaparata

Ne dovana o svajonė,norėčiau ir aš ją padovanot ,ir gera ji dar tuom,kad ją ir pats kartu gauni Cha cha

Gal zinot kur galima patraukliom salygom isigyti mobilu telefona?

Kuklu auksini ziedeli nupirkau kuris jai buvo patikes. Taip

Dar nezinau. As ir vaikams dar nenupirkau dovanu… Ach tie darbai ir rupesciai…