Ka pasiuletumet informatikos egzo kurybiniam darbui padaryt

Ka pasiuletumet informatikos egzo kurybiniam darbui padaryt

Gal kas galit pasidalinti patirtimi ar siaip ka gero patarti del infos egzo. Dekui is anksto.

Daryk tinklapį Taip

kas per infos egzai???
čia 12 klasės?
o ką moki?
sugalvot galima daug ką…nuo webpage su "Sveiki, čia mano pirmas tinklapis" iki projekto su stilingai padaryta flash animacija, MySQL duombaze ir kitai spribumbasais…viskas priklauso nuo sugemėjimų, žinių etc…

Aisku… as ir taip galvojau, kad tinklapi reiktu kurt.Bet jei padarysiu tinklapi is serijos "Sveiki cia mano pirmas tinklapis…" tai ir ivertinimas gali buti nekoks. Nustebęs Siaip iki 12 kl. infos egzo dar liko siek tiek laiko ir butu galima zinias pagilint apie sustru webu kurima su flash, MYSQL ir kitkuo. Apie siuos navarotus nelabai ka zinau, bet dar yra laiko ismokt.Ane?

Nu as kai laikiau tai nekuriau web, nes reikejo tikrai rimta sukurt kad gautum gera ivertinima, nes tokiu web kur "labas tai mano pirmas web" buvo nemazai, gera ivertinimas gavo tik vienas tikrai rimtas darbas, kur panaudota nemazai galimybiu. Siulau kurt duomenu baze, as dariau duombaze su accessu ir ganetinai neblogai gavos ir ivertinimas auksciausias Liežuvis Cha cha
Sekmes darbe. Ir geros abituros Šypsena

Dekui dekui uz linkejimus Drovus. As tai labiau linkes web kurti. Tik va yra dar viena problema. Nezinau apie ka kurti, kad idomus butu. Del Access nezinau… esu kazka truputi dirbes, bet ka ten rasyti kad butu didoka duomenu baze ir kad galetum visus access privalumus isnaudotum ???.

realiai, tai per tą laiką iki egzų, flasho neįvaldysi Ne
žinoma, galima išmokti kažkiek, bet neabejoju, kad skirsi ir kitiek dalykam laiko…išmokti naudotis įrankiais yra poros savaičių darbas (bent kas dieną po 1val pasėdint). tačiau išmokti su jais padaryti kažką daugiau, nei besideformuojantį neaiškios formos objektą ir pajusti ribą tarp gražaus ir flash animacijos galimybes demosnstruojančio darbo reikalauja dauuug daugiau laiko, patikėk manim…tam reikia ne žinių, o elementarios patirties…o jei dar užsiimsi MySQL BaisuBaisuBaisu tai mokosi informatikos studentai ir, man atrodo, ne pirmam kurse. patikėk, ten vien teorijos Baisu
pirma bent parašyk, ką moki, tik tada galėsim spręsti, ką galima būtų originalaus padaryti, nes kažko mokytis dabar tikrai neapsimoka, reikia išnaudoti jau turimas žinias - juk tox ir yra egzo tixlas, ane?

klausyk, biski pasidomek siu metu informatikos egzo programa - kurybines uzduoties siais metais nebus. Gali nesivargint Mirkt

Na man irgi idomu is kur jis istrauke ta kurybine uzduoti Nekaltas

Nu va paskaiciau as ta egzaminu programa ir rimtai apie jokia kurybine uzduoti ten nekalbama.Tai laaaabai gerai, nes daugiau laiko liks kitiems dalykams. Laimingas

Siulau jums sio egzo isvis nelaikyti, nes jokio tolko is jo nera.

O jei stoji i informatika tai gi ziuri i ta infos egza. Ar ne ???

Stojant i informatika, programu sistemas MIF "tolko" is jo yra. Vat norint stoti i informatika tu man pasakyk "tolka" is geografijos arba muzikos egzamino. Drovus

>Stojant i informatika, programu sistemas MIF "tolko" is jo yra. Vat >norint stoti i informatika tu man pasakyk "tolka" is geografijos arba >muzikos egzamino.

nA pries 2 metus tolko nebuvo nes laikiau ta egza ir po to vistiek stojamuosius reikejo laikyti.

Tokių kaip stojamųjų (o juo labiau į informą) nėra. Valstybinis egzas yra ir baigiamasis ir stojamasis. Tik stojant į kai kurias specelybes, kur reikia kitokių gebėjimų yra ir stojamieji testai Taip

Na tai pasakysiu tokia naujiena tada tau. Kad pries metus is tokio egzamino jau nauda buvo… O stojamuju egzaminu nera…

Pasikartosiu dar karta ir paklausiu ka siulai tokiu atveju laikyti, t.y. koki egzamina jei ne informatikos. 4 Privalomi, t.y. lietuviu k., matematika, anglu… Na o ketvirta koki pasiulytum norint stoti i informatika? Drovus

Alternatyva informai - fizika.

I MIF fakulteta stojant nereikia Fizikos egzamino… Taip kad sita alternatyva yra absoliuciai nereiksminga ir nereikalinga… Tai tas pats kas laikyti muzikos egzamina. Drovus

Nežinau kaip 2004, tačiau šiemet stojant i VU MIF informą ir programų sistemas buvo galima pateikti rezultatus Informatikos ARBA Fizikos egzamino. Kaip žinia, fizikos egzą gali laikyti ir valstybinį, kokio nėra informatikos…