Ka pasirinkti

Ka pasirinkti

Pagal vardą, tai lyg ir kairė turėtų būti. O šiaip rekomenduočiau dešinę.

Sveiki dalyviai. Turimas biudžetas 10-13k lietuviškų pinigų. Kolkas apsistojom ties bangos mini flagmanu peugeot 407sw, ir opel vectra c universalu. Pirmas klausimas, įmanoma kažkurį iš šių paimti gyvą už tokią sumą? Kokiu varikliu geriau žiūrėti? Kaip jų išlaikymas, kuris pigiau išlaikomas?Ką dalyviai pasirinktų? P.s. tekstas neparuoštas Cha cha

imk 1.9 cdti 110kw. siais laikais nebezinau pigiai islaikomu masinu - visos jos kainuoja panasiai. Pasirinkciau volvo v50 D5 Cha cha

Mindee, kiek pravaziuojat per metus kkm ?

atsakymas i visus banginiu klausimas vienas - slyva Gerai

Jūs man geriau pasakykit kas slyva pakeis?

Galvojau, kad atsakymas bus slyva Cha cha Per metus 10-15k. Pagal idėja saliarkos kaip ir nelabai apsimoka, bet kad būtent tų modelių benzų pardavime nėr daug, o ir opelio 2,2 benzo nenoriu matyti (savi įsitikinimai). Pats būčiau linkęs link vectros su 1.9cdti 110kw. Tik kiek realu rasti tokį variantą ne lavoną? O gal už tokią sumą įmanoma įpaišyt zafira B (čia buvo pirminis variantas, kurį beveik atmečiau, nes ne lavonai į kainų kategoriją sunkiai įsipaišo)?

O tu ieskok ne Lietuvoje ir pasiula bus N+1 kartu didesne, o ir papult ant lavono tikimybe mazesne MirktSu tokiu kilometrazu apskritai reiktu pagalvot ar automobilis naudingas, bet jei nusprendei kazka pirkt, mano asm. nuomone tik benzinas.

vectra 1.8i 103kw,sanaudos nustebino

kur slyva pasirinkime ??? !!! ??? Pavargęs

kita vertus, atsakant tiesiogiai i pateikta klausima iki 10klt kerti Vectra 2,2DTi geros komplektacijos ir ilgus metus laimingai vazineji ir dar pinigu lieka aptarnavimams ir zmona i restorana nusivest ir vaika i ekskursija isleist Šypsena

Mindee, palauk dar iki naujų, tada už 13k tuometinių lietuviškų pasirinkimas bus geresnis Taip

Tomai, netiesa sakai, neklaidink zmoniu. Mazdaug nuskambejo taip: palauk dar 3-4 metus, pamatysi uz tuos pacius pinigus kokia masina galesi nupirkt Cha chaKita prasme, meluoji zmogui.

Qrmi, o Tu gerai įsiskaityk ką aš rašau Mirkt 13k tuometinių lietuviškų pinigų, kalba gi nebūtinai apie litus eina Mirkt

Cha cha ta prasme, tai taip Cha cha svelniai tarent bus geresnis pasirinkimas Šypsena Tik, kad lengviau/tiksliau suprast butu, galejai pasakyt po nauju palauk 2 savaites Mirkt

na aš tik pajuokauti norėjau Drovus Nebežinau ką rinkčiausi iš tokio segmento, bet tikrai ne pežo !!! Pažystamas vienas Opelį panašų turi, tai suka km ir džiaugiasi Gerai Nekaltas O man visai jis nelipo Ne Pavargęs

Nusipirk 7vnt JAWA Gerai Imk karaliskas Taip galesi kiekviena savaites diena su skirtinga vaziuot Gerai

Tomai, turiu 407, turiu tris vectras Šypsena kiba galeciau kazka protingo pasakyt? Šypsena407 per 2 metus su trupuciu - 60 kkm, siadien aptarnavimas padarytas ŠypsenaVctra per metus 30k+ kkm daro kiekviena ŠypsenaJei pataupant…sakau…pasirinkima jau paminejau, jei patinka dizainas, vidus, ergonomika, tegul renkasi 407. Issemtas klausimas Cha cha

komfortiskesne bus opeliukstis manau, bet pezukas inovatyvesnis bent jau man. siaip pezuko motorai tai afygienai geri. 1,6hdi imk jei nemegsti gazuot, jei biski megsti 2,0hdi.