ka pasirinkt Nokia 3510i ar Motorola c350 ?
Soo… kuri is siu modeliu imtumet jus gal jau kas turit isigija motorola gal galite pavardinti jos pliusus minusus ?
nezinau kaip atrodo motorola, bet imciau 3510i. Motorolu labai jau lewas meniu. o pas 3510i tik kad ekrano tashkai perdideli… nu bet gyventi galima
[sdsd]team
Na siaip nemegstu Nokia bet 3510i geriau nei motora tik kad noskes taskai labai dideli
Siaip ir pats labiau linkstu link nokia kazkodel nlb pasitikiu as ta motorola Bet wa nokia dydys
Na del dydzio sutinku 100% nelabai patogu toki pliauska nesiotis kur kiseneje ir ant kaklo nepasikabinsi
Na bet yra ir daugiau geru telefu,ne tik sie 2
Tai aisq kad yra daug geru tel cia be kalbu bet as noriu uz panasia kaip jau minetu dvieju modeliu kaina kad butu pol melo ir spalvotas ekranas
Seip apie noskia nieko negaliu paskyt neturejas,o apie motorala kai galiu parasyt.Pliusai nedidelis,gan grazus dizainas ir tiek.Minusai nedaug laiko baterija bent pas mane max 3 paras,lievas meniu,mazas ekranas,belenkokia polifonija,nera zadintuvo,neteina ataskaita kai isiunti sms(nors del sito tiklei nezinau gal neradau nustatymuose) ir tt. retkarceis uzlustageriau biski pataupyk lituku nusipirksi ka nors geriau.
drylio2 rašė:
Seip apie noskia nieko negaliu paskyt neturejas,o apie motorala kai galiu parasyt.Pliusai nedidelis,gan grazus dizainas ir tiek.Minusai nedaug laiko baterija bent pas mane max 3 paras,lievas meniu,mazas ekranas,belenkokia polifonija,nera zadintuvo,neteina ataskaita kai isiunti sms(nors del sito tiklei nezinau gal neradau nustatymuose) ir tt. retkarceis uzlustageriau biski pataupyk lituku nusipirksi ka nors geriau.
nu jo minusiuku tikrai nemazai…visdelto teks imt n3510i o del pinigeliu pataupymo… sitas tel pas mane bus tik 3-4 men paskui jau 7210 turesiu
Tik motorola,nokia meslas,plyta,c350 nereali,maza,grazi,gerai skamba,beje pas jas naujas meniu,as zinau ka sakau!
O nebūtų SE T300 geresnis variantas ?
na motorolos privalumas tie, kad jis mazesnis ir turi daugiau spalvu.
nokia, kad turi MMS
Nokia plyta, bet labai patogu zinutes rasyti ar po wap narsyti. Nokiai per wap’a gali daug daugiau muzikeliu, zaidimu rasti
Gereu ieskok sony ericsson t300.Kajna panasi.Ir neper daug didelis
FAustux007XPi rašė:
Gereu ieskok sony ericsson t300.Kajna panasi.Ir neper daug didelis
Dizainas lievas
Jei nuspresi pirkt motorola,as galiu parduot tau savo,mazai naudota su dokumentais,geram stovyje ir tik uz 300lt.,nes noriu pirkt kita telefona.Tai va jei susidomesi parasyk.O siaip tai tas telefoniukas bent jau man tikrai geresnis nei nokia 3510i,as turejau juos abu,bet cia tik mano nuomone.
simens c60
Siemens C60,visai neitema,labai berysio telefonas.
Nokia 3510i!!! Bet cia tik mano nuomone!!!
jei is situ 2 tai nokia. nors uz tokia kaina vienspalviu ekranu rastum tikrai geresniu aparatu…