Ka paneles mieliau renkasi: alu ar miksus ir kodel

Ka Moteris paneles mieliau renkasi: alu ar miksus ir kodel ???

Ka Moteris panos mieliau renkasi gerti alu ar miksus ir kodel ???

Aš už Alus Cha cha Nuo visokių mixų, vynų ir šampanų man juodai įsiskauda galvą, o Alus aš geriu, anot tėvų, dar nuo tada, kai vaikščiot nemokėjau. Tiesiog labai jau jį mėgstu Niam niam

na siaip tai is panos isgirsti to nesitikejau, bet tu tikra AlusGirtas
Saunuole
!!!!!!!!!

Mixas, sidrasNiam niamNiam niam tiesiog skanesnisMirkt O alus… geriu, taciau ne stipruMirkt

sako alu geria, kad jis pigesnis???

visi tie miksai - pipelio draskymasKietas

kuo tokiu daugiau, tuo geriau
GeraiTaip

o jus i Moteris Alus megeju kluba uzsukit ir jumis viskas bus aisqKietas nesamones tie mixai,sampanai ir kt.-visi jieIgnoruojuVeee geriausias gerimas yra Alus!!!

beja Moteris Alus megeju klubas bangoje yra, o Moteris mix & sampano megeju lyg ir nerastaLiežuvis isvados pacios persasiCha cha

alus yra gerai, o kai noresiu limonado tai jo ir nusipirksiu Šypsena

O alus tai ne drasko?

cia panos nelabai uzklysta Nekaltas, bet tinka ir bicu nuomone ŠypsenaŠypsenaŠypsena

As mieliau geriu alu…

kaip sako alus - tai *pimp…*o pudimas, kai tokio dalykelio neturiu, tai alalis pats megstamiausias gerimelis MirktCha cha
i sveikata Alus

Geriu pagal nuotaika…wiska megstu, tik nuo alaus greichiau apsineshu, o tu mixu daug ishgert reikia, ir dar be to pigiau.

Nuo mažų dienų į galvą buvo kalama, jog alų gerti sveika, mielės ten visokios ir visa ką. Tai ir klausau vyresniųjų juk išmintingesni. Ir nesuprantų kam ten visokią chemiją gerti? skanu, bet nesveika. Fui kaip kitą dieną skrandį skauda. Juk gerai viskas kas naturalu. JuokiasiCha cha ir iš vis gerai viskas kas su laipsniukais Laimingas

visiskai teisingai GeraiGerai

Nu kazhkajp tuos wisus sidrus,mix’us perku labaj jaw retaj nes man jie nera labaj skanus,o wat alus ir skanus,ir pigus,ir atsigeri ir dar lajpsniu turi…Niam niamGirtas

laipsniu visi jie turi

Liežuvis