Ka padovanoti?

Ka padovanoti?

Reikia nupirkti dovana. Rodos, ka jau begalejau - ankstesnem progom padovanojau. Ieshkau ideju Mirkt
Papasakokit, ka jus kada nors esat gave isimintino ar siaip mielo Širdis
HELP

Na… turiu labai gražų odinį paveiksliuką, rėmelį nuotraukai su AM nuotrauka, angeliuką ir raganėlę…Taip

Ziurint kam dova skirta bus.Eij merginai tai pati geriause dovana tai rozes ir ko daugiau to geriau ŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsena

Nzn… ka cia tau galima patarti nupirk koki siuvenyra tai manau butu geriausiaiŠypsenaNzn… jei dar ka prisiminciu parasysiuCha cha

O aš rožių nemėgstuNe

Jei prie bajerio -puzle

Kodėl prie bajerio? Aš labai noriu didelio puzzle, bet neturiu pinigų…Nustebęs

na, ten apsidraudimui buvo…

Nemegsti?kodel?man tai jos patinka …Ypac tokios kurios isskirtines spalvosŠypsena

Geriau nenorek as gavau preis 2 metus dar iki siol kaskur metosiTaip

na, kaip sakoma dar 1 metai liko Liežuvis

Gal konkreciau galimaAš nekaltas

vakar drauge kaip tik tokia dovana pirko ir prisiminem sena anekdota…

prezu

Ne šiaip puzzle, o su savo pasirinkta nuotrauka-galima užsakyti http://www.fotofabrikas.lt

as gimtadieniui gavau dovana kuri buvo maisas toletinio poperiaus visai linxma buva ir nauda dave Cha cha

Merginai ar vaikinui???

jei merginai, tai manau patiktu kazkas is "indiskos " parduotuves, smilkalynes, statuleles, zvakidesMyliu
ziurint kokia tai mergina, mano drauge buvo uzsiprasiusi kupono , kad galetu degintis soliariumeNekaltas, kita prase aliejiniu dazu savop draugiu, kad susimestuTaip brangus…Baisu paveiksliukai Sigutes Ach(nors pati nezinocaiu kur kisti, bet kitiems patinka, siaio grazu paziuretiTaip) mmmm… ka cia dar…knyga+arbatos(is arbatos parduotuves, ten toookiu skaniu yra!!!Niam niam)… varpeliaiGirtas pasiuk pati angeliuka jei tai gera drauge ar draugas!Gerai maikute su kokiais nors zodziais(pati uzsakai), pagal uzsakyma keramikai gali padaryti vienetini molini puodeliTaipGerai, uzsuk i sarma ir nupirk, tai ka pati noretum gautiTaip na cia be galo be krasto galecaiu rasytCha cha

jei vaikinui, taaaaiNekaltas va cia sunkiauLiežuvis jei jis tau labai artimasFlirtas tai tuomet lengviauMirkt tuomet geliu vazonelis, i kuri sukaisiota daaaaugybe sirduciu , o prie kiekvienos ju po atvirute su palinkejimu! kita dovana- karstas pyragas pristatytas i namus dar gimtadienio ryta, po to kartu gamta, filmas ir… kita…mmmmm…balionai nuvalkiotaNekaltas hahahha as dovanojau slovika!!! gdegtines8 rauginta agurkeli ir buckiCha cha na cai siaip draugui bajeristuiLaimingas kita… oiŠypsena))))) dovanojau pasaga! aprisau ja raaaaudonu kaspinuMyliu dar nupirkau karoliukus ant kaklo(laaabai fainusNiam niam), viskas dar supakuota i bordo spalvos popieriu ir dar karta uzfiksuota kaaaaaspinuLiežuvis kita… meskiukas+medaus+saukstukas(jei smaliziusCha cha savo eks dovanojauTaip)) na ir t.t. t.t. dovanos smaguTaip kai is sirdiesTaip

tiesa jei ruko- cigaretems susidet dezute+tabako, arba pypkuteCha cha (pagal zmogaus pomegius svarbaiusia pirkt!)

isijauciauCha cha

fui puzle
VeeeBaisu