Ką padovanoti žmogui, turinčiam beveik visko …
Artėja gimtadienis, jis turi viską. Taigis, net nežinau, ką dovanoti. Žinau, kad jokie kvepalai, piniginės, skėčiai ar kiti brangesni daiktai jam “nė motais”. Kažką reikėtų “ant bajerio padovanoti”. Tačiau neišneša galva: jis šiaip labai jau preciziškas
man rodos panaši tema neseniai buvo
gali visko būti, seniai besilankiau čia
Jo jo buvo, mano sukurta ir vadinasi brangiausiajam
pasiskaityk
Tikriausiai tiktu idomesne knyga, iliustruotas poezijos rinkinys (dabar tokiu idomiu yra… kazkur maciau Sekspyro sonetus, su nedidelemis paveikslu reprodukcijomis), reprodukcijus albumai ar kazka panasaus. Tokia dovana galima perskaityti, pavartyti, pasidziaugti, o jei nepatiks… ji paprasciausiai atsidurs prie kitu knygu lentynoje ir uzpildys atsiradusi tarpa
Man tai dabar dovanu klausimas issprestas -kiekvienam pritaikau kazka is Tupperware O gal taviskis neturi ziuronu? Mes neseniai giminaiciui jubiliejaus proga padovanojom neblogus - virs 200 Lt kainavo. Man tai ne i galva nebutu ateje dovanoti ziuronus, cia mano vyras sugalvojo. Oje maciau kaip jubiliato akys zvilgejo, koks patenkintas buvo!!!
o kokie vyro pomegiai? As pamenu kazkada saviskiui dovanojau rite meskerei
Turi ziuronus … ir fotika gera turi. shiaip pasineshes ant fotografijos, bet megsta tik gerus ir gan brangius daiktus. ash tokiu neipirksiu
taip kad lieka viskas kas tinka juoku forma. cia buvom gruto parke, tai jam labai patiko tie tarybiniai paveikslai
sako, kaip noreciau kokio vieno pasikabinti “po prikolu”
ale ish kur gauti tokia relikvija??? gal kokiam antikvariate? net neisivaizduoju
jodinejimas ant zirgu jam nelabai patiko, sako, geriau su mocu pasivazinet noreciau. Nu vat, kartingai patiko ale bus jau gruodis, be to jis per didelis savo svoriu tiems kartingiukams
dar man patiko idejo palaipioti kalnais cia uz vilniaus kazkur. kur tai yra, gal kas zino? noreciau pasidometi … kepejas jis pats pas mane didelis, ishkepe kazkada obuoliu pyraga, tai apsilaiziau
shiaip jam sunku itikti, bishki toks bambeklis
Padovanok automatini dantu sepeteli
aš užvedus tokią temą buvau pažiūrėk o padovanojom kelio ženklą jo sodybai…
ten tipo tokis vienkiemis bet anksčiau kaimas pavadinimą turėjo tai padarėm ir padovanojom
Geras . Mano vyras
cia irgi draugui ziuronus isrinko. Nu, kazkaip pratylejau … ai, tiek to, galvoju
, diedas dieda gal labiau supras … O jau dziaugsmo
buvo … Ka as zinau
… Ne mum
(w0(w0 suprasti tuos vyriskus zaisliukus
Padovanok beprotiska nuotyki su prikolais. Kuo daugiau avantiurizmo bus jame- tuo geriau.
Nu va - padovanok silikonine kepimo forma, kaip tik dabar nuolaidos O pyragus pati suvalgysi
Nupirk vienspalvius apatinius ir ant uzpakalio issiuvinek pvz “uzimtas”, “priklauso xxx” ar dar ka nors linksmo
Padovanok kalnu laipiojimo treniruote “Montis Magijoj” pvz. - pasportuos, gal ir uzsikres?
Nupirk tarybiniu laiku fotoalbuma. Jei jis prie fotografijos-ivertins. Tarp senu knygu knygyne rasi ir neblogam stovy.
gal pravers (dariau dovanu tema): brendis, sasagos, UMBRA šaškės, 589 Lt NIC DUYSENS briedis (zaisliukas toks), 29 Lt SKS DESIGN portsigaras, 34 Lt GILLETTE SHICK skustuvas, … Lt ROY ROBSON kaklaraiščiai, po 159 Lt BUSHNELL žiūronai, 319 Lt EAGAMES kompiuterinis žaidimas “007 Nightfire”, 105 Lt
ka nors linksmo… na kad ir 100 balionu, ar PhotoShop’e padaryta kokia idomia nuotrauka. gal diploma, kad jis yra geriausias draugas/meiluzis ir t.t. Fantazuok!