Ką padovanoti šviežiai iškeptai vairuotojai?

Ką padovanoti šviežiai iškeptai vairuotojai?

Draugė prieš kelias dienas nusipirko pirmą savo gyvenime mašiną. Norėčiau jai ką nors padovanoti Kalėdoms susijusio su mašina, gal parekomenduotumėt kokių aksesuarų mašinai?

Gal “Saugaus eismo vadovely koky” ar tipo “100 patarimu pradedanciosioms” Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

kokius tai bumbulus ant veidrodžio, arba kvapą kokį, arba jei moteriškė tai kulniuką ant galinio stiklo, užvalkalus sėdynėms, kilimėlius…
daug ko galima prigalvoti Šypsena

Bent jau as niekaip neismokau vienu metu vairuoti ir kalbeti mobiliuoju telefonu(nemoku ten taip susiraityt,kai prispaudi petim telefona prie ausies),todel rupindamasi jos saugumu gali padovanoti laisvu ranku iranga ir telefono laikikli,kuris yra butinas…Labas

Pneumatini signala ir shalma!Cha chaCha chaCha cha

Geriausia dovana manau butu automobilio casko draudimas.

Tarp kitko, jei dovana bus "ant bajerio" tai labai tiktu sakychiau…

Šampano butelį aplaistymui (jei to dar nepadarėt) - būtina procedūraŠypsena
Dar reiktų pasagėlės - pritaisyti ant priekio - dėl viso pikto…

dovanok lipduka Dydziuly per visa langa: Acargiai vairuoja moteris ir 70 zenkla Cha chaCha chaCha cha:

Nu as nenoriu parodyt, kad abejoju jos sugenejimais Cha cha

Mano manymu pats kvailiausias lipdukas,sugalvotas zmonijos istorijoje yra lipdukas su kulniukuCha chaCha chaSave gerbianti Moterys niekad nesiklijuos jo,nes jis reiskia,kad jei as blogai vairuoju-tai del to,kad esu moteris…tokiu atveju yra gi zenklas 70,kuris reiskia,kad jei as blogai vairuoju-tai del to,kad man truksta igudziu…
LabasLabas

Jo manau draudimas butu labai gera dovanaGerai

Kaklo įtvarą Cha cha

cia tikriausiai is asmenines patirties Cha cha Liežuvis

Gal kartais ir praverstų Labas

Man patinka kaip rodo amerikietiškuose filmuose.
Vos tik atvažiuoja greitoji pagalba, iš karto nukentėjusiam deda kaklo įtvarą, nors nukentėjęs gal tik pirštą įsipjovęs būna Cha cha

tai kodel abejoji supratingumu?

todėl kad sugebėjimai nelygu supratingumui, jei nežinojai Šypsena Liežuvis

dekla akiniams nuo saules…

Tu labai keista mergaite
Šypsena
Tai tu siulai paremt moteru ishnaudojima sexo industrijoj (ziuret pasiulyma paneliu slalomo reigistracijoj) Šypsena , tai tu uz ju teises kovoji Cha cha
Sheip to lipduko kita reikshme Šypsena ne "Atsargiai - puskvaushe uz vairo" , O "Vyrai bukit dzentelmenai, dama vairuoja" Cha chaCha chaCha cha Ir ishtikro padeda mieste malantis Cha cha