Draugė prieš kelias dienas nusipirko pirmą savo gyvenime mašiną. Norėčiau jai ką nors padovanoti Kalėdoms susijusio su mašina, gal parekomenduotumėt kokių aksesuarų mašinai?
kokius tai bumbulus ant veidrodžio, arba kvapą kokį, arba jei moteriškė tai kulniuką ant galinio stiklo, užvalkalus sėdynėms, kilimėlius…
daug ko galima prigalvoti
Bent jau as niekaip neismokau vienu metu vairuoti ir kalbeti mobiliuoju telefonu(nemoku ten taip susiraityt,kai prispaudi petim telefona prie ausies),todel rupindamasi jos saugumu gali padovanoti laisvu ranku iranga ir telefono laikikli,kuris yra butinas…
Mano manymu pats kvailiausias lipdukas,sugalvotas zmonijos istorijoje yra lipdukas su kulniukuSave gerbianti niekad nesiklijuos jo,nes jis reiskia,kad jei as blogai vairuoju-tai del to,kad esu moteris…tokiu atveju yra gi zenklas 70,kuris reiskia,kad jei as blogai vairuoju-tai del to,kad man truksta igudziu…
Man patinka kaip rodo amerikietiškuose filmuose.
Vos tik atvažiuoja greitoji pagalba, iš karto nukentėjusiam deda kaklo įtvarą, nors nukentėjęs gal tik pirštą įsipjovęs būna
Tu labai keista mergaite
Tai tu siulai paremt moteru ishnaudojima sexo industrijoj (ziuret pasiulyma paneliu slalomo reigistracijoj) , tai tu uz ju teises kovoji
Sheip to lipduko kita reikshme ne "Atsargiai - puskvaushe uz vairo" , O "Vyrai bukit dzentelmenai, dama vairuoja" Ir ishtikro padeda mieste malantis