Ka padovanoti paauglei?

Ka padovanoti paauglei?

Gal kas galit padeti idejomis, jei turi paaugli vaika. Mergaitei 13 metu, ne vaikas jau, bet ir iki panos dar labai toli. Pati nezino, ko nori, o as tuo labiau

gal kokia gera knyga?

hmmm…kai as buvau paaugle,tai man patiko kazkokie suvenyrai(na,kad ir statuleles),papuosalai… o siaip gali jei jei patinka,kad ir knyga"skrydis virs kregzdutes lizdo"labai geras romanas Nekaltasna sunku su tom paauglem Cha cha

a ce dukrai?

duktereciai

nereikietu tada laba stengteis

Reiketu, as ja labai myliu Mirkt

visteik nereikietu perkti prabungiu dovanu

O gera, tai kokia?

paduovanuk su Hariu Porteriu

gali kokius lengvus kvepaliukus. as kaip tik jau savo pusseserei paruosus… jau biski madiste darosi, tai turetu tikti Laimingas

Knygą, pižamą, mielas šiltas tapkes (juk artėja žiema), kokį nors siuvinėjimo rinkinuką (būna dabar į dėžutę įdėti siūlai, lentelė ant kurios siuvinėti ir paveiksliukas, kad žinotum kur kokia spalva tai daryti), gražią pieštukinę, taupyklę, dėliojimo puzlę. Padovanoti galima bet ką, svarbu kad tai daryta su meile ir šiluma ApkabinimasSėkmės Gėlė

Gal Barbe kokia? Baisu

aš savo dukterėčioms šią vasarą padovanojau ausų pradūrimą su auskariukais. jos labai norėjo, tai ir susitarėm. šiaip joms patinka visokios užrašų knygutės, gali būti ir su spynelėm, taip pat mėgsta visokias apyrankes iš įvairių karoliukų, būna ir pačios pasigamina (yra net pirkti spec rinkinių karoliukų). Haris Poteris gal irgi neblogai gal net video kasetė ar dvd tiktų. tokio amžiaus būdamos jos mėgsta niekučius, paslaptis. yra tokia knyga “Magijos burtai” ar kažkaip pan vadinasi. yra žurnalas Magija, tai ten mergaitėms tokia būrimų knygą yra apie 10 lt kainuoja, bet visos kiemo mergaitės ją turi

na ziurint kuom ji domisi… vat mano sesuo kazkada gavo kepiniu knyga ir buvo labai patenkinta… kas savaitgali kepdavo kanors Šypsena

na itariu vietoj uzrasu knygeles su spynele tiktu dienorastis… tokio amziaus mergele jau turbut galetu ji rasyt Šypsena

13metu panai? Nekaltas

pinigais nenori? Nekaltas

Sunki padetis Nežinau