Ką padovanoti atminimui iš Lietuvos, užsieniečiui

Ką padovanoti atminimui iš Lietuvos, užsieniečiui

Ryt trumpam atvažiuoja viena pažįstama iš užsienio, susitiksim tik trumpam aerouoste, tačiau norėčiau jai kokią nors smulkmenėlę nuo savęs, iš Lietuvos įteikti Nežinau, maža ką kada nors man reiks iš jos pagalbos ar ko.Kas turit idėjų, help.Beje, ji jau solidesnio amžiaus Nekaltas

del valandos susitikimo manau nieko nereikia dovanotiLabas???

Rožancių

gintara ar kokius kanklius,zodziu koki nors daikta kuris asocijuojasi su Lietuva

Šamotine plyta Taip isgrezk skyle dar,iverk cepke kokia-bus raktu pakabukas Cha cha

gal tiesiog nors saldainių dėžutę verta, ką? Gi ji man perduos siuntinį iš Jav nuo pažįstamų Nekaltas, tipo traktuot tai, kaip padėką, po to ji tuos saldainius tegul ir išmes, jau tai ne mano reikalas Juokiasi

ne i ta foruma pataikei Mirkt
gali padowanot:
a)vibratoriu, tapkes ir pridek atvirute kurioje uzrasyk jei tapkes nepatiko - uzsipisk Mirkt
b) lietuvos veliava Cha cha

Padovanok paauksuota kakucio kruvele, girdejau kad japonijoi labai populiaru Taip

padovanot bulvini blynaMirkt tikrai primins lietuvaJuokiasi

Nusipirkti reikia turguj kokio tevuko drozineta sauksta, prisemti i ji Lietuvisko politikos meslo, prismaigstyti gintaru ir sakyti: taip gyvena Lietuva Liūdnas

maciau aprangoje tokias maikutes su vilniaus zemelapiu, gal butu ir nieko Šypsena

alaus kokio zaibo ar 9.5 padovanok. tokio daugiau niekur nera.

briedi…

Geriausia dovana uzsienietei netgi ir solidesnio amziaus butu kokia nibud’ lytiniu keliu plintanti lyga, pvz. triperiukas ar sifakas. beda ta, ka trumpai ji uzsibus ir gali buti sunku iteikti orouoste sia dovana, bet imanoma. Uzsieniete tikrai ja (dovana) ilgai atsimintu ir Lietuvos tikrai nebepamirstu. Priedo gali prideti kokius gintarinius karolius ar Dichaviciaus knyga "ziedai tarp ziedu".

siulau padovanoti kuniga, nes ju Lietuvoje per daugJuokiasiJuokiasiJuokiasi

jo…Nekaltas…pasirinkimo spektras, anot jūsų, nemažas Juokiasi

Apipisk ja ant babkiu gerai

Uzsenietis kurio nepastate ir neishpiso lietuvoi neuzsenietis Cha chaCha cha

mamliau ble bus problemu atsiusk ja man… susitvarkysiu liochkai… apipisk tu ja i vsio ble…

Cha cha