ka padarysi. yra kaip yra
zėba ypač saito pavadinimas
Gaila Lietuvoj niekur bordelių nebėra
utiugas, paaiskink tu man… va su daxyuya visokiausiu sveciu bendravou is ivairiausiu valstybiu, kalbejom ta tema, bet niekur nera tokios anomalijos, kokia turi Lietuva. kaip paaiskinti tai, kad Kaune tokia didele lochu koncentracija? lyg ir maza ta musu salis, atstumai tarp miestu, lyg didesnej saly didmiestyje tarp rajonu, bet vienas rajonas kazkoks pagerintas. rauna jus ten konkreciai. ten po jusu rajonu gal kokios pozemines sroves teka?
nu priciom kaune jau lohai, o vilniuj nebelohai? kurio miesto lohai perka kartona uz muro kaina? numesta ant siukslyno
Ten daug ufonautų insifiltravusių yra ir mes jų nepastebime… Nebent laisvės alėja vakare ar šančiuose vaikščiodamas be dantų palikti gali, bo anie agresyvūs
ten dvi didžiausios upės susikirstamos magnetinį lauką sukuria.
man pirma pazintis buvo 95metais…paeme i kariuomene,radvilenu plentas…priejo du kazkokie …nu naturaliai matosi,kad asocialai ir sako…d0k 10lt
…sakau
…sako tau bus pzdiec,mes is Slabotkes
…va tada tai man uzdave misle nevaikiska…kas ta slabotke,tipo kaimas kazkoks ar kas?
…o siaip istrigo nuo anu laiku,kad bent jau pacukai labai didziavosi,kad gime kaune
sveciai turbut is Babruisko?
Cozmocowboy, cia tas klausimas savaime kilo, is tos visos ironijos apie S. Neries gatve ir Madonnos koncus.
dar metro pamirsai
utiugas, o tu neprimeti, kad kazkaip per lengvai atiduodi Lietuvos sostine visokiausiems babruiskams etc. ne tokia didele ta Lietuva, kad taip teritorija svaistytis.
Ko cia ant to kauno vaziuojat? Pvz mano akimis tai loxatronu tiek ten tiek ten vienodai, tai kad kaunas teritoriskai mazesnis tai ir koncentracija atrodo didesne
turiu kl didmiesciu gyventojams…jusu galva Pnvz ar Siauliai lochu miestas ar nelabai ir kuris miestas skaitosi kakarieku?
utiugas kažkaip niftemų varo
Manjakas, nieks nevaziuoja, visu pirma Kaunas yra Lietuvos miestas, ir man toks pats savas, kaip ir Vilnius, pradekim nuo to. Bet va kas su jo gyventojais darosi, tai bbz. Jie nori buti atsiskyre, kaip kokiam gaidyne. Beje, utiugas, ka idejai, tai yra vieni is pirmuju monolitu, ir tas uzrasas zymejo miesto riba. Ka cia tuo norejai parodyt?
siaulia kebabu ir cebureku meiestas
dr. pnvz siauliai, kazkokie man ten neaisku, kita politika, nelabai as ten jus suprantu
abyzjanka>nei tu buves,nei snekek…ceburiekai,tai pvvzieciai,o kebabiniu siauliuose turbut nei daugiau,nei maziau nei vln ar kaun