Ka nupirkt dovanu

jei planuoji pirkti pakabuka, tais tik minksta, nes vaziuojant su mocu visa baka subraizys. Siaip tai nelabai pazysti savo draugo, kad nzn ka dovanu nupirkti. Yra nediduke, bet ganetinai mocu enciklopedija, jos kaina 79lt. Jei ruko, gali padovanoti cigaru. (jei biskuti pizonas tuetu patikti) Mirkt Siap daug visokiu sudniekiu galima prigalvoti. Tex tik pasivaikscioti po smulkmenu ir dovaneliu parduotuves.

labai tau aciu!!! Mirkt savo drauga pazystu gan gerai,nes draugauju 2 metus. Tik jis mat labai isrankus. Cha cha

o jis pakankamai viska toleruoja?

Na kad toleruoja nepasakyciau. na mano sese vis jam pajuokauja: nupirksiu tau knyga. tai jis: "jo aciu ir as ja kur numetu i spinta"
As taip nenoriu, kad padovanoju jam nereikalinga daikta ir jis ji numeta ar nenaudoja. na suprantat? noriu,kad jam tas daiktas butu reikalingas arba labai mielas. Šypsena

Kietas visai banalu Drovus

as tai siulyciau gal susikaupk ir eik i parduotuves. ir nupirk koki silta daikta (kalbu ne apie megztini ar striuke, daikta, kuris primintu jusu draugyste, ir visus svelnius jausmus, kuriuos patyrete kartu) Liežuvis ot kaip pasakiau va Šypsena

ACIU!!! Apkabinimas as ir taip galvoju. Cha cha Megstini pirkau per kaledas, tai gal kokia stiuke ar kelnes. Niam niam labai fainai!!! Yes Yes Yes!!! labai padejai. Ryt ir varysiu ieskoti dovanos i drabuziu parduotuves. Taip Taip

labai idomiai sugalvojau… Juokiasi kaip jums tokia mintis? paimsiu didele didele deze, i ja idesiu dovana (tik dar nezinau kokia) ir toje dezeje pridesiu daug daug daug juros putos,kad nesimatytu dovanos (uzklosiu ja lyg sniegu) ir deze uzdarysiu. o visa deze apkabinsiu balionais, kad dezes net nesimatytu, na kad atrodytu lyg kruva balionu. kaip? ar idomei? Nekaltas

uzhjauchiu ash tavo vajkina … kaj jam rejkes po dovanos paieshku kambary tvarkyt (juros puta rinkt) …
Juokiasi jau turejau tokia "laime" … nelinkechiau to niekam … Cha cha

na … nebent tavo ta juros puta butu tokia dideliais gabalajs sulauzhyta … gal tada dar puse velnio … JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Na jam teks pasistenkt. gimtadienis bus ne namie, o nuomuoja pirti, tai namie nebus betvarkes.o juros puta pasistengsiu mazais mazais gabaleliais sutraiskyt. Šypsena Cha cha

Žliumbia nia nia nia ! Ne Ne Ne

ne taip supratai, pupa…
as kalbejau apie daikta, kuris primintu jusu bendravima…
atspindetu siltus jausmus Šypsena
o ne striuke ar kelnes…
tokius daiktus tegu jam mama perka Drovus

man asmenishkai, kvaila atrodo dovanoti rubus Cha cha
visada maniau, kad reikia padovanoti, tai ko zhmogus nori, bet (del ivairiu priezasciu) pats nepirktu…ech

aha! ne taip supratau.
Juokiasi Juokiasi Juokiasi o ka galetum patarti? koks tai daiktas galetu but?? Laimingas gal koks paveikslas? bet man si mintis nelabai. Ne bet gal kaip dovana visai idomi?

StringusJuokiasi Irgi drabuzis…

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

na … taj nieko bajsaus jej ne namie Mirkt

Žliumbia nia nia nia ! Ne Ne Ne

ne taip supratai, pupa…
as kalbejau apie daikta, kuris primintu jusu bendravima…
atspindetu siltus jausmus Šypsena
o ne striuke ar kelnes…
tokius daiktus tegu jam mama perka Drovus

[/quote]

aha! ne taip supratau.
Juokiasi Juokiasi Juokiasi o ka galetum patarti? koks tai daiktas galetu but?? Laimingas gal koks paveikslas? bet man si mintis nelabai. Ne bet gal kaip dovana visai idomi?

[/quote]

na…
ok…
tarkim, man mano vaikinas padovanojo tokia labai miela pagalve… didziule, rozine ir minksta Šypsena
is tiesu miela ant jos uzmigti … kai jo nera salia… ir kartu yra. nes jo dovanotas daiktas - juk dalis jo.
Drovus Myliu Myliu Myliu

taip pagalve labai gera mintis,nes visada sako,kad kai manes nera jam sunku uzmigti. butu labai fainai. tai reiks varyti pagalves ieskoti. labai gera mintis.prie sitos minties ir apsistosiu. aciu tau! Lūpos Apkabinimas