Ką naudoti online web puslapio keitimui?
Yra problema: internetiniame puslapyje turi būti talpinama informacija apie iš kliento priimtus įrenginius remontui, o sutaisius, juos pažymėti kaip nors, kad jau galima pasiimti. Man dėl to nekiltu didelių problemų, bet tos sistemos nori žmogus, kuris nei su HTML, nei su FTP "nedraugauja". Gal galima kažką daryti su PHP? Deja, esu beveik žalias PHP, todėl net nežinau kaip, ko ir kur ieškoti. Gal galit patart, o gal kas galėtu ir parašyti skriptus? Esmė, kad klientas mato tik informacija ar įrenginys jau padarytas, o mano pažystamas įvedęs slaptažodį gali redaguoti kaip nors nesudėtingai, tipo padeda varnelę ar pažymi radiobutton ir išsaugo. Primenu, viskas turi vykti online.
Iš anksto ačiū,
Z.
Pabandyk pasinaudoto HostScripts tinklapio paslaugomis. http://www.hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/
Ten pilna visokio velnio, visiems gyvenimo atvejams. Na beveik visiems…
Pasiknaisiojes tirkai surasi ko tau reikia.
Buvau jau ten nulindęs… Gal pasufleruosi kokioj temoj ten knaisiotis? Prie duombazių ar ko nors kito? Beje, jei rasiu, parsisiųsiu skriptą, ką toliau su juo daryt? Kur dėti web’e (į kokią direktoriją)? Nemuškit, neišmanau kol kas šito…
Z.
Nė velnio aš ten nebesusigaudau… Gal tikrai gali kas padėt? Ir dar, jei tai bus gatavas skriptas, gerai būtu freeware…
Z.