Ka manote mano mielieji apie nauja METALLICA albuma
St. Anger gabalas tikrai veza, per viva kaip isproteje vaizdo klipa leidzia, bet manau albumas per daug new metaliskas, galetu buti daugiau klasikiniu elementu, solo partiju pasigesta.
3/10 maximum… nepabijociau tokia "tiesa" isrezt net didziausiam alaus pripampusiam barzdociui… norit albumo apie nieka? oki… jau turit… norit, kad pavarytume? oki, sedam ant alaus bachkuciu ir per valanda ishkepam.
geriau jau toks albumas niekad nebutu pasirodes… jiems patiems geriau…
beje, apie tai atrodo jau yra tema ar ne?
Man Metallica numiro 1991 metais.
aciu uz informacija
ne per anksti o gal 1996?
TOTAL SHIT!!!
Jau po St.Anger video supratau, kad net jei ir kas ten viduje bebutu, sita daina bus saukstas purvo pieno statinej. Ar kaip ten. Todel apie kitas dainas, kurios net netaps pristatomosiomis, nera zodziu. MrFroid, pritariu - max 4. Is meiles tikrajai Metallicai.
[quote]sierraaa rašė:
ne per anksti o gal 1996?
[/quote]
Jeigu dar tiksliau, tai kartu su Burtonu, bet Justice ir Black album dar buvo galima klausyti.
Man irgi nepatiko ju nauja daina . Video klipas irgi, kalejime… Nieko ispudingo…
Va va, …And Justice For All dar tikrai geras albumas, progresyvesnis uz pries tai buvusius, o Black Album tai irgi dar buvo galima klausyti, nors ir jautesi, kad i mainstreamo puse, bet gabalai buvo tikrai neblogai parasyti. Galima gerbti, bet paskui jau…
Kino - Kogda Tvoja Devushka Bol’na
ytariu kad visi besiraukiantys po geru metu staigiai pakeis nuomone ,kaip kad kartais nutinka nuo visisko ispindejimo aptingusiems burzujams
nu ja paverkim visi dabar kaip buvo gerai…
nu nzn, man (gal kaip nu-metal gerbejui) albumas visai nieko. ypac st.anger gabaliukas. na vivos neturiu, klipo nemaciau, aishq tai garbes Metallicai neduoda.
ir aplamai… gerai kad metallica bando kazka padaryt naujo, man butu neidomu klausytis master of puppets#2. nors ir kaip ta albuma dievinciau. buvo senoji metallica, dabar yra naujoji metallica. abi "duoda" garo.
aciu uz demesi.
is manes tikrai nesulauksi…
"- Promise?
- I promise…"
LENINAS kazkada irgi taip sake,o pionieriai jy isdave
Įsirašiau aš tą CD, pradžioje visiškas shit buvo, ale kai n kartį perklausoai, ranku porą neblogų niuansų. Žinote, už tuos "garažus" tikrai geriau. Bet nepakankamai
man nuo "st.anger"kazkodel visada pradeda skaudeti galva
nekenciu nu metal.
gaidys tas ju naujas albumas, visishkai nepanashu i metallica. O st. anger tai ishvis be ryshio gabalas.