Ka manote,kai vaikinas i pasimatyma ateina su treninginemis kelnemis ir kedais?

Ka manote,kai vaikinas i pasimatyma ateina su treninginemis kelnemis ir kedais?

labasŠypsena ar tinka vaikinams ateiti i pasimatymus su treningais ir kedais? :stuck_out_tongue:

jis forsas,ko stebetis…

kartais pati taip einu Taip

nu jeigu pirma kart matau tai neinu.
manau cia labai zeba

bet juk negrazu ir nesvarbu ar jis forsas ar ne…Cha cha

purto…

jei i gamta Cha cha Cha cha jei senai pazysti , bet ir taip kazkox be etiketo … zodziu nevalia taip daryt

Blogai

daugiau jokiu komentaru Nekaltas

pagalvociau kad jis lohas…ir kad manes negerbia

Nu treninginės kelnės treninginėm kelnėm nelygu… (ta prasme pats nesuprantu ką parašiau) bet juk visokių treninginių kelnių būna… nu pvz jei ten tos su trim (dviem jei ne vierchas Cha cha) juostelėm, tai aišku ne kas, bet jei kelnės tos klubinės-treninginės ir likusi apranga prie jų priderinta tai sakyčiau ne pasaulio pabaiga… visai nieko kartais atrodo…

o aš turiu kelnes t.mėlynas su keturiom baltom juostom iš veros modos Liežuvis be be be Liežuvis
ir man labaj gražu Liežuvis

kox skirtumasJuokiasi

Juk ant siknos neparasyta kad is Vero modos LiežuvisNekaltas

O gariuniniai treningai, tai is tolo atskiriami Blogai…As nekalbu apie sportines kelnes

nieko blogo cia nematau, gal jam taip patogiauLiežuvis

niu ka padarysi, toks bahuriuko stilius… Nekaltas

[quote]Magii rašė:
Juk ant siknos neparasyta kad is Vero modos LiežuvisNekaltas
[/quote]

O treningai iš Vero modos jau būtų Gerai?Cha cha

cia kaip sakoma is apsirengimo stiliaus gali spresti apie zmogu… nzn, man tai kazkaip per zema taip… Nekaltas

Neiciau gyvenime su trenigais i pasimatyma…vistiek reiketu kazka grazesnio uzsimest.juk swarbiausia-pirmas ivaizdis.nuo jo priklauso viso pasimatymo sekme.Cha cha

jio jio, tokiem reik su kerzais galvas spardyt Taip
o ne i pasimatymus vaiksciot…