Ka manote kai mergina bare vaisina vaikina?
tikrai cia nieko blogo patyriau jau toki malonuma ir nejauciau jokiu kompleksu
viskas cia cikis
Pasitaiko ir man taip, bet mergina turi but gerai pazistama ir as pries tai ja jau bunu vaisines daug kartu
Pagal etiketa gali moketi ir vienas ir kitas ir abu uz save, priklauso kaipsusitarsit.
Viskas normalu, tik nereikėtų tuo piknaudžiauti
Na man nepatinka merginos kurios draugauja, tik dėl pinigų,m kad jom kokiam klube apmokėtų sąskaitas
juk bendravimas su žmogum daug svarbiau
as manau kad cia nieko blogo siaip viskas priklauso nuo merginos ir vaikino supratimo ir t.t.pas mus iprasta kad moka vaikinas,taciau tikrai daznai buna ir isimciu
kaip vienas mano draugas yra pasakes,tai vaikinas visada privalo apmoketi saskaita savo merginos.As tai kitaip manau,kartais ir paciai galima juk
magnet rašė:
Tokia situacija: mergina einu su vaikinu i pasimatyma ir ji pasiulo apmoketi saskaita
Na tai juk viskas normalu, jeigu ji nori ir gali tai padaryti, tai tiesiog puiku.
Taciau is to irgi reijkia daryti isvadas. Nes jei ji nori apmoketi saskaita, tai: atidziai istyrinek save veidrodyje, gal tu panasus i bomza, o gal tiesiog shiaip jai nepatinki ir ir skuba sumoketi ir pabegti. Aishq pilnai gali buti, kad nerealiai jai patikai, bei palikai neishdildoma yspudi, del to ir sugalvojo sumoketi. Na ir t.t. ir pan. - filosofijai ribu nera.
Nauji laikai atejo,dabar VAISINA merginos
Čia nuskambėjo taip tarsi šiaip vaikinai visada turi daugiau pinigų… nu nežinau, aš manau, kad dabar jau ir atlyginimai, o juo labiau stipendijos vienodi.
Requiem- Skandalas
nenaujoke rašė:
Mergina turi daug pinigu arba nori atrodyti nepriklausoma, arba ir viena ir kita
Visai normalus dalykas,ne viena karta linksminausi bare uz merginos saskaita
,man tai nekelia jokiu nepatogumu
viskas normalu, kodel gi
fainulkaaaa rašė:
po to ji taves paprasys natura atsilygintitai tau tikrai turetu patikti
Kad taip butu
magnet rašė:
Tokia situacija: mergina einu su vaikinu i pasimatyma ir ji pasiulo apmoketi saskaita
Mergina turi daug pinigu arba nori atrodyti nepriklausoma, arba ir viena ir kita
po to ji taves paprasys natura atsilygintitai tau tikrai turetu patikti
magnet rašė:
Nu ir gerai viskas, o kas nepatinka Tu gali uz tas babkes, kur su ja zadejai isleist, kita mergina nusvest kazkur
hhhhhhmmm…ziurint kokia saskaita. siaip cia visai normalu,bet geriausia per puse arba kiekvienas uz save arba viena karta ji kita-jis,ai,…cia priklauso nuo zmoniu mastymo,noro,ir…pinigines dydzio ir nesvarbu kas moka.ai,…dar santykiai svarbu,kokie jie.ir… kokiu tiklsu susitike. gal panike pasinaudos tavimi po to
arba tokiais tikslais moka
che che che…
magnet rašė:
arba tu neturi babkiu, arba tu merginai patinki