Na man seip buvo labai idomi cia ateinanciu zmoniu nuomone.Pati esu patyrusi smurta nuo vaikino na aisku ne nuo savo.Jis mane primuse todel kad buvau atsisedusi i jo vieta ir kai jis pasake kad eiciau sest kitur nenuejau.Niekda gyvenime nenusileisiu ir nenusileidau vaikinam.Poto kai jis mane sumuse kas jam atsitiko kita diena geriau neminesiu.
niekados nesu mushes merginos ir tikiuosi niekados nemushiu.O tie kurie musha ash nepateisinu tokio elgesio.
p.s. o kas buvo tam vaikinui kuris tave sumushe
tik du zodziai: JIS LOXAS!
daugiau nieko negaliu pasakyt…
visi tie sikniai kurie musa panas yra arba durniai arba jiems nestovi todel as niekada merginu ir nemusu nes su mani viskas gerai, todel as labai geras joms, ir viskas ka galiu sau leisti, tai israsyti moraliskai… taip buvau aukletas
Na o mane ,use mano vaikinasTai buvo seniai,pries 4 metus,bet as dar viska labai gerai atsimenuBuvo skaudu,kad mylimas vaikinas taip pasielge.Po to karto mes issiskyreme,meiles nebeliko is mano puses,bet puse metu jis vistiek mane persekiojo.Buvo sunku,labai…
Na jei tau taip idomu tai as tau pasakysiu.Matai jis asilas musdamas mane nezinojo kad daro didele klaida.Visa susinervinus pasakiau savo broliam,porai draugu jie nusiveze ji i miska isrenge o buvo isties salta ir pritranke.Tas gėjus gavo ko nusipelnes ir daugiau nebedryso man nieko daryti nors norejo.(Labai atsiprasau uz keiksmazodzius bet nesusitvardziau )
Na atsirado zmoniu kuriem tai isejo ir as tikrai zinojau kad broliai manes neapvils.Reikia tureti tokiu zmoniu kurie tave gintu nuo tokiu lochu.Isvis kaip dar juos zemele nesioja.Man nebutu skaudeja sirdies jei jis ir nebutu is to misko gryzes.Nezinau gal pasirodysiu ziauri bet tokia jau esu ir liksiu.
…jo…kad ir kaip kad ir kas…bet must…atleiskit ne tai kad nezmoniska bet jau ganetinai zhema…fui… Tikiuosi niekada niekam neteks tokios "laimes" paragaut!..Beje, labai geras aforizmas yra tiems kam jau nezinau ka ten niezhti: kartais "zodis baisesnis uz pistoleta"…
Siaip jau normaliem vaikinam tai yra garbes reikalas. Ir zinau nemazai bachuru, kurie ne uz ka nemustu merginos, nes jiem tai butu paprasciausiai saves zeminimas ir didziule negarbe.
tie kurie drista pakelti ranka pries mergina-moteri, neverti net galvijo vardo, tikriausiai tokiu zodziu liet. kalboje net nera. toks zmogus turi buti visiskai moraliskai zluges, jei zengia toki slykstu zingsni. Taip daryti gali tik visiskas degradas asilas ir visoks kitoks. ir kaip juos zeme nesioja merginos jei pastebesit bent menkiausia itarima bekit nuo ju kuo toliau, pirma karta tai gali buti tik "svelnus" pliaukstelejimas, okita karta jau galvos dauzymas i radijatoriu saugokites tokiu