ka manote apie tauta Ukrainieciai...

ka manote apie tauta Ukrainieciai…

gyvenu su jais jau pusantru metu, taip pat londone ir drasiai galiu pasakyt, kad su lietuviais gyvent nenoreciau. nias ju cia tokiu idiotu privaziavo, o kas svarbiausia neturedami konkretaus tixlo, tai ir daro nesamones.

Visai normali liaudis, bent jau neblogesni nei lietuviai. Turiu cia 4 bendradarbius ukrainiecius, ir dar siaip pazistamu. Kartu svenciame seimomis gimtadienius, keliaujame. Kartais jie masto kitaip nei mes, bet tai dar idomiau.
O kad taupus, tai faktas, bet juos to nelengvas gyvenimas ismoke.

jei turechiau teise apibudinti, kategorizuoti ir tt, pasakychiau, kad uzh lietuviu tauta tai tikrai puikesne.
soriux, jei kam skaudu girdet- bet kalba mano patirtis…MirktTaip

mano nuomone tai xaxolai tikrai ne kokie zmones,man teke tureti su jais reikaliuku,kartu gyventi dabar gyvenu su tauta tai viskas okei.galiu pasakyt xaxolai ne ka geresni uz maldavanus.

Gyvenau anglijoje du metus ir esu isitikines ,kad ukrainiečiai pati bukiausia tauta…nors sutikau ir labai geru ,protingu ir t.t.Su keliais palaikau ryšius ir dabar.
o ka manai tu?pasidalink savo įspūdžiais

pazinojau keleta - kulturingi, protingi, zodzio neiskantys kiseneje zmones…

Ukrainieichius valde lenkai, po to lietuviai, po to rusai… amzhinai priklause nuo kitu tautu chebra… amzhinai jautesi nesaugus ir prastesni… tai atsispindi ju mentalitete Cha cha

Teko ir man gyvenime susidurti su ukrainieciais.Galiu pasakyti, kad blogo ispudzio jie man nepaliko…Kad ju gyvenimo lygis zemesnis cia tai faktas, bet kad jie turi daugiau zmogiskumo, draugiskumo ir gyvas brolybes jausmas ŠypsenaTuo jie mane ir suzavejo.Reta lietuvi sutiksi toki draugiska ir nuosirdu, kaip ukrainieciai Taip

P.S.O ju daromas maistas niam niam…Niam niam

Teko bendrauti.Faini zmones man pasitaike.Jei sutikai kitokiu,tai dar nieko nereiskia.Kiekviena tauta turi savo urodu.

Dabar tame paciame gyvena ukrainietis - labai geras zmogus Gerai
Kiek anksciau teko bendrauti - tik geri atsiliepimai - nuosirdus, draugiski, paslaugus, sugeba padet bedoj - nelabai to galiu pasakyti apie tautiecius Mirkt
Be to ukrainietes - pacios graziausios merginos (zinoma cia mano nuomone).

kas per kvaila maniera kitas tautas zeminti ?

mano pati megstamiausia sriuba - ukrainietiski barsciaiŠypsena

jei nebutu lietuviu, gal ir nieko.

Labai geranoriski ir nuosirdus(labai daug sutikau ju). Yra tokio flegmatiskumo: "Nedarysiu, nes gal veliau ir nebereikes?". Sostine - fantastika. Atmosfera sostineje - irgi. Nors, gaila… labai skurdziai gyvena zmones ypac kaimuose. Labai religingi ir net prietaringi (gal todel ir tokie geranoriski?)

Turiu savo nuomone ,kiekvienoje tautoje yra labai buku ir protingu zmoniu.
Yra tokiu buku lietuviu kad bet kuris uzsienietis pabendraves per verteja su jais sakytu kad lietuviai pati bukiausia tauta pasaulyje ,ir nereikia uzsienieciu.Aplamai 80 % lietuvos kaimu/miesteliu gyventoju yra silpnaprociai.Banguoja jie tarp sutrikusio - zemo intelekto ribos.Kazkada ziurejau bunant lietuvoje H.Vaitekuna su milionu ir kaimietis lietuvis nezinojo kokia Nobelio premija Valensa apdovanotas ar Literaturine ar Taikos - tai yra cia manau buvo kaimo elito atstovas -nes sugebejo praeiti kazkokia atranka .Tad as patyliu apie vidutine lietuvos kaimieti …Aplamai geriau pashneketi apie lietuvius pirma ,isiaiskinus ju privalumus galima shneketi apie estus ukrainiecius ir t.ttt

Na negaliu nieko labai blogo apie juos pasakyti. Tik savaite esu Ukrainoje, bet galiu pasakyti, kad jie gana nuosirdus zmones. Na o ukrainietes tai visai neblogosMirkt.

Kuuur fantastika-KyivApakęs ?
cia su kuo palyginusApakęs Cha cha ?

Tikrai labai draugiski, nieko blogo apie juos negaleciau pasakyt. Zmones arciau zemes ne kaip kaikurie lietuviai.

Su bet kuo. Galiu pasakyti kodel. fantastika tai, kad vakarais ir svenciu dienomis zmones vaikscioja po parkus ir klausosi varpu muzikos. tai kad viskas vyksta nuostabiai ramiai ir inteligentiskai, tai kad ten nera to baisaus kartu skirtumo. Tai kad per labai daug praleisto ten laiko tik viena karta girdejau kad valkataujatis suo lotu (o valkataujanciu sunu kruvos, bet jie begeliniai draugiski). tai kad ten ypatingai fantastiskai skanus pyrageliai (lietuviskus pyragelius ten galima butu vadinti batonais). galiausiai tas pats kresciatikas. kai savaitgaliais sustabdomas eismas ir visoje gatve skamba nuo muzikos. o zmones guliajet. Viso miesto didingumas su ten ta kaip jinai "rodina mat" kuri matosi vos ne is visu milijoninio miesto vietu. "Andrejevskij spusk" su savais menininkais. kai pavasri visas miestas paskesta rausvuose kastonu zieduose, o minios (tikraja to zodzio prasme) traukia i botanikos soda ziureti zydinciu magnoliju ir alyvu. rudeni, kai aplinkui purvynai iki keliu, ukrainietes islieka nenusakomai elegantisko su 12 cm. kulniukais ir kailiniais iki zemes. (nors vaziuoja tuo paciu transportu ir klampoja pescios per tas pacias statybas). Ir ju didziulius knygu turgus. ir bet kokius prekeivius istisai skaitancius knygas arba ziadziancius sachmatais ir tt. ir pan. Labas