ka manote apie sestadienio kasi?
as manau, kad Rytas galejo pavaryti ir geriau…
bet siaip ar taip visi puoseleje tuscias viltis, del Zalgirio pergales klydo. Kaip jus komentuotumete sest. kasi?
Kokie jusu geriausi\blogiausi ispudziai?
butinai parasykit.
Jo. Nuotaika tikrai ne kokia, bet ir ne tragishka. Manau finalai parodys kas ko vertas. Ryngtynes Zalgiris gelejo ir laimeti, jei ne tie Shermuonelio bajeriai ir nepateisinamas kamuoliu nesugraibymas bei lieva kova del ju. Ginevichiaus nebuvimas taip pat atsiliepe rezultatui. Kol kas dzhiaukites lietrychio fanai, kol kas…
Na rungtynes abieom komandom susikloste vidutiniskai…nebuvo niekuom issiskiriancios - neblizgejo nei puolimas, nei ginyba.
ZALGIRIO minusai siose rungtynese:
- Trukio savalaikisko vadovavimo rungtynems,nelaiku imamos minutes pertraukeles, zaideju (ypac Salengos perlaikimas ant suolelio)—
- Nesupratau ka veike hamilton - budamas LKAL lygos treneriu jo neimciau i komanda.
- Truko paruostu deriniu, kartais metimai budavo is neparuostu svaistant kamuoli(Slaninos variante)
RYTO minusai: - Brokas poziciniame zaidime, gelbejo individualios Maco pastangos
- Deriniu pries aikstes gynyba nebuvimas…
as manau, kad Kaukenas labai neblogai 2kart is eiles ikale i kasi.
Zalgiris ryskesnes persvaros kaip ir neturejo, o rytas bent 2kart pavare iki +10.
buvo kruta arenoj
@=master=@ rašė:
…as manau, kad Kaukenas labai neblogai 2kart is eiles ikale i kasi.
O ikale del to, kad Zalgiris kamuolius prap.isinejo
Art_7 rašė:
@=master=@ rašė:
…as manau, kad Kaukenas labai neblogai 2kart is eiles ikale i kasi.
O ikale del to, kad Zalgiris kamuolius prap.isinejo
o kas kaltas?
be to kaip Zalgiris, tai dar visai neblogai pavare!
Siaip rungtynes nuvyle, ypac nuvyle centru dvikova. Zaide praktiskai maziai, o grysha su robke tik prazangas rinko. Galbut lkl finaluose nepasikartos tai… LRytas
taip gerai zaidziancio Zalgirio jau senokai nemaciau…tik gaila kad jie sugeba gerai suzaisti pries Ryta o tuo tarpu su kitais visai nesistengia, va cia ir yra ju pagrindine problema…
o Ryte sestadieni galima sakyti Robertas nezaide, daugiau laiko praleido ant suolo, tad jei Rytas sugeba ir be Robkes laimet, tai Zalgiris sansu ir finale neturi
vis gi graziai sprogo tas toks didelis zurnalistu ispustas burbulas- ar Sabas zais? nu juokdariai kitaip nepasakysi, as jau anksciau sakiau kad greiciau as LR gretose sestadieni pasirodysiu jei Sabas
Hitler rašė:
vis gi graziai sprogo tas toks didelis zurnalistu ispustas burbulas- ar Sabas zais?

nu juokdariai kitaip nepasakysi, as jau anksciau sakiau kad greiciau as LR gretose sestadieni pasirodysiu jei Sabas
blaivus mastymas
laimejo tas kas ir turejo laimeti laimejo stipresni.
macas su savo troicom pavare…vien zho nuotaika liuks
Gaila, kad nemachiau… [kaltas meet’as
]
Bet labai dzhiaugiuosi, kad mano megstama komanda laimejo!!!
Shaunuoliai!!!
nors ir esu ryto fanas galiu pasakyti kad rytui dar tex ilgai oi ilgai kovoti kol padarys Vilniu Lietuvos krepsinio sostine, kadangi vis del to seniau zhalgiris garsindavo leituva, ir nors dabar rytas yra zhymiai geresnis uzh zhalgiry, vis del to daug daugiau europos zino aks yra zhalgiris o ne rytas. vis del to po shio sezono manychiaw europa suzinos daugiau apie ryta, kadangi esu isitikines jog rytas parves Saportos taure i Lietuva visam laikui.
Na o del shiu rungtyniu tai galiu pasakyti kad Zhalgiris buvo puikiai ishanalizaves L.Ryto zaidima ir jeigu ne Kazlauskas Rytas nebutu acilaikes priesh zalgiry. Tiesa Vilniaus komanada dabar labiausiai ruoshiasi Saportos atkrintamosioms, ir shioms varzhyboms tiek demesio neskyre. Manau per LKL finalus, jie bus daug labiau susikaupe, ir, jeigu nezhais Sabas (kuo ash labai abejoju) finalu serija pasibaigs 4-0 ryto naudai. Shiose rungtynese puikiai suzaide Jordanas ir Macijauskas, taip pat Shalenga. Maniau jog daug daugiau parodys Grisha, Shishkauskas (nors sis pabaigoje pataike kelis svarbius metimus) ir Slanina. Nors Slanina ir pelne nemazai tashku, ta technine prazhanga irode jog negali buti komandos lyderis. Sutinku jog priesh ji tuomet buvo prasizhengta, tachiaw juk kamuolys atiteko Kauno Zhalgiriui, ir Donatui taip sureaguoti tikrai nereikejo. Macijauskas kaip visada svaide savo nerealius tritashkius (turbut nera lietuvoje zhaidejo kuris sugeba kamuoli ishmesti taip greitai kaip Arvydas). Jordanas kaip ir visada nuostabiai gynesi, taip pat pataike kelis tritashkius. Shalenga kaip visada demonstravo jog yra perspektyviausias Zhalgirio zhaidejas. Labai buvau nusivyles abieju komandu centrais. Iprasta kad Javtokas suzaidzia praschiau uzh Grisha, tachiaw shias rungtynes Grisha zhaide ipatingai blogai (Javtokas tradicishkai dar blogiau). Siulau nevaryti vieniems ant kitu, o palaukti finalu, tada ir ishsiaishkinsim kas yra geresni…
juokiasi tas kas juokiasi paskutinis!
P.S. prisiminkit praeita sezona
DIEVAS rašė:
Manau per LKL finalus, jie bus daug labiau susikaupe, ir, jeigu nezhais Sabas (kuo ash labai abejoju) finalu serija pasibaigs 4-0 ryto naudai.
Tikrai taip nebus, patikek
O shiaip tiesos tavo mintyse yra
nika_ rašė:
Gaila, kad nemachiau…
[kaltas meet’as
]
Bet labai dzhiaugiuosi, kad mano megstama komanda laimejo!!!
Shaunuoliai!!!
pas mane VISISKAI tas pats
nemaciau rungtyniu, nezinau kaip ten zaide, tik matau, kad reikia pagirti zalgiri - pagal rezultata jis visas rungtynes sugebejo priesintis lrytui
nu jus man pasakykit kodel sestokas tik pries zalgiri gerai losia
Sestokas pries Zalgiri losia gerai, todel gad nori atsikersyti uz minutes (tiksliau daug minuciu) praleistu sildant suoleli
sportas 2 rašė:
nu jus man pasakykit kodel sestokas tik pries zalgiri gerai losia
nesutinku kad tik… o seip reikia paziureti - ar zalgiris turi tokio tipo zaideja? man rodos ne… gal tai ir sudaro problemu pries ji zaisti?..
sestokas pries zalgiri gerai losia nes Javtoka dengia du zaidejai, ir aisku kad jis lieka laisvas. Lieka tik pataikyt