Ką manote apie online operacinę sistemą?

Ką manote apie online operacinę sistemą?

Screenshots:
http://eyeos.org/screenshots
Galima laikyti šią OS savo interneto svetainės serveryje ir naudotis prie bet kurio kompiuterio, turinčio internetą. Man tik įtartinas saugumo klausimas Nekaltas Ką manote apie šią online OS?

idėja gal ir nebloga… reikia išbandyti…
tik vienas dalykas… paprastai os valdoma iš browserio… ir kol kas neradau kad būtų kokie bootiniai softai kurie užkrautų kokį browserį kad galima būtų naudotis sistema neturint kompe kokios nors operacinės sistemos…

Parsisiunciau, pabandziau. Nelabai tai galima vadinti operacine sistema, kadangi, norint, kad ji veiktu, reikia tureti narsykle ir web serveri. Siaip pasizaist 5 minutes gal ir nieko, bet daugiau kazko nemanau, kad imanoma.

Su interneto naršykle problemų nėra juk. O Web serverio pakanka nemokamo pabandymui ir gal net naudojimui pvz.: awardspace.com ir daug kitų… Manau, kad idėja tikrai nebloga. Gal atsiras daugiau galimybių ir programų. Man tai patiko Šypsena

Manau kad visų pirma reiktų tiksliai apsibrėžti operacinės sistemos apibrėžimą. Tai ką tu parodei tai nėra operacinė sistema, tai greičiau OS veikimo imitacija naršyklės lange.