Ka manote apie Nissan Almera?

Ka manote apie Nissan Almera?

Kokia jusu nuomone apie Nissan Almera (1996m.)?
O gal geriau Honda Civic?
Almera siek tiek brangesne, bet su kondicionieriumi ir kazkokia aukstesne pasirode. Ieskau naujos masinos ir negaliu apsispresi Nekaltas

Visu pirma užjaučiu dėl Golpuko Labas Ir taip, Civic truputį pritrėkštas prie žemės Cha cha Jei kaina tenkina (be to, nepasakei kokia ji. Aišku tavo reikalas) tai pirk kuri prie širdies. Abu neblogi automobiliai Gerai

Kiaulė

cia kazukr buwo TUV lentele 4-6 metu automobiliu, tai almera ant patikimumo lenkia netgi toyota corolla.

…ar tik ne 96 metais suny ir pakeite almera? seip jau reiketu vengti modelio gamybos pradzios :tiek del vaikisku ligu tiek del kainos- gal geriau pigesnis tobulas sunis ar almera 97-98 bet brangesne

Almeros atsirado 1995 m., bet ir ta 1996 m. gali buti tik tais metais registruota, o pagaminta kaip tik 1995 m.

jei ieskai naujos masinos, tai 96 metu nera nauja Mirkt

nu nauja masina nebutinai turi but tik is salono Mirkt

Nissan Almera - 4200 Euru. Civikas - 2200. Kaina skiriasi, bet i Civika atsisedau, tai atrode kad ant zemes atsisedau Nekaltas Bet Civikas 1993metu…

P.S. Kas per kiauliukas gale tavo zinutes? Nekaltas

na as imciau almera,kaip ne kaip 96metu ocviekas gal kiek pabodes,bet tavo teise rinktis uzuojauta del golpo,

Ilgai pasakot. Čia mano parašas Cha cha Galesiu į privatą parašyt Labas

Kiaulė

keuliukas Labas Mirkt

pirk alfa romeo! jausiesi saugiai ir patogiai! %]

Pagal kaina ir interjera as imciau NISSAN. Motina jau 4 metus vazineja np. Varikliai geresni -civiku. Salonas man asmeniskai Nissan grazesnis, patogesnis. Kiek domejaus kainom, tai nissan pigesnes nei cvieku!

Pagal viska, rinkciausi Almera.
Bet ruikia tureti omeny:
http://www.euroncap.com/details.php3?id=nissan_almera_1999

Civicas irgi neka geresnis, gal tik ciut, uztat Almera sviezesne.

na jei jau renkiesi tik tarp japonu tai parekomenduociau paziureti kokia corolla. vistik patikimiausia tarp tokios klases masinu. o almera nera jau kazkuo ypatinga. gana patogi, nebrangios detales. man ji ant vaziavimo kazkokia kieta. patarciau vengti masinos su 2 veleneliu varikliu.

siaip pazystamas turi Almera ir nesiskundzia del nieko.Patikima gana ekonomiska smagi vairuoti pakabos darbas panasus i Primera.Bet as asmeniskai pirkciau cveka man jie labiau prie sirdiesMirkt

Teta metai laiko vazineja su '96 Almera. Jokiu problemu dar neturejo, o vaziuoja tikrai smagiai. O va del interjero - skonio reikalas. Man asmeniskai Civic interjeras fainesnis.
Jei nerukai, rinkis Civic Šypsena

kodel jei nerukau? Nekaltas