Manau labai gerai. Pats megstu zvejoti, o kadangi laiko mazokai, tai tvenkini issikasiau ir karpiu prileidau,kai paaugs visai bus idomu su megstancia zvejoti varzybas surengti. Kai pomegiai sutampa - malonu.
Jei tau zvejyba - poilsis nuo seimos, tai uzuojauta
O jei tai abiem teiktu dziaugsma, jei abu dometumetes ta pacia literatura ir t.t , lauktumet nesulauktumet kada bus galima isvaziuot ir pagaliau prisiputus valti isplaukt i ezera… ta ramybe ir sutarimas be zodziu… nu ka ca aiskint - kas ta patyres, supras ir is tiek
Fainai, kai motera žvejoja. Man su savo meile labai patikdavo Ir kruopas virdavau, ir sliekus bei žiogus rinkdavai ir ant kabliuko pati kabindavau…Ir dar prie laužiuko labai patinka žuvį darinėti, ypatingai pribaigti O namie (kambaryje) nekenčiu darinėjimo. Bet numirė tas žmogus ir mano žvejybos baigėsi. O viena žvejyba buvo pasibaigusi, net ant operacinio stalo
Obas cool , maniske tai bijo zuvu baisiai , tai cia tik svajone kaip mitas kad zukle susidomins kada , nu zvejot zvejotu bet jei kas uzkibtu nezinau daug spygavimo butu ir reakcija
Bet svarbiausia kad pritaria mano pomegiui
As pats ne zvejoju, bet manau su zvejojancia lengviau rasciau bendra kalba, nei su mezgimo ir muilo operu gerbeja.
Jeigu tureciau zvejojancia drauge, turbut ir as pradeciau zvejoti.
Zvejoju nuo mazumes ir tai megstamiausias vasaros uzsiemimas Net savo vyra uzkreciau ir dabar abu jau ruosiames zvejybos sezonui Gaunu dovanu geru meskeriu ir visokiu pribumabazu, saunu
Ir nemanau kad tai grynai vyriskas uzsiemimas, na, gal poledine zukle, bet tik ne vasara
Dievinu žvejoti vienumoje. Vasara, ankstyvas rytas, rūkas, tyla, lietutis, ežeras ir terlionė su meškere ir alus Pats geriausias užsiėmimas, kuris buvo kada nors sumąstytas. Aš pilnai palaikau visas moteris, kurios mėgsta šį užsiėmimą Taip ir toliau
Ei zvejai ir zvejes! Arteja pats didziausias darbymetis!Stintom kvepiabet dabar nelekit nes orai atsalo ir jos isilaksteLaukiam didziuju karsiu,raudziu
sveiki, zveju forumas tyli, tai sugalvojau pakalbinti jus - ka manote apie moteri - zveja ir ar turite panasiu pazistamu???
pati zvejoju jau nuo mokyklos laiku
manau kad tai visai puiku, pazistu viena moteri, kuri pradejo zvejoti, nes vyras labai mego, tai dabar kai vaziuoja zvejot tai dazniausiai kartu , o pati zvejodavau su tete, tai visai budavo faina, kai partempi kokia zuvele, dalyvauti tam procese, beto ir gamtoj pabuni. Zodziu saunu