Ka manote apie merginas kurios…?
Ka manote apie merginas kurios sedasi i masina su nepazystamais zmonemis?
cia ju paciu reikalas
nu ash dazhnewsiai sedu ant moto su nepazhystamajs ir ka apie mane manotia
ka cia maniti,jai jos nebijo tai pirmin
Jo zjb, kuo daugiau blondiniu ilgakoju pas mane i masina!
as ir ensuprantu,ko tos mergos vis lipa i mano masina?
[quote]Kvaišos…
manau kad jos yra labai patiklios, jai jau sedasi su visiskai nepazistamu zmogum i masina, bet kol nenudege ir kol neskauda nemanau kad jos ir pasikeis
Man nei silta nei salta kas, su kuo ir kur vazinejasi
nieko gero apie jas nemanau
Nukenteti?Hm…tikriausiai jos tuo metu to nesupranta?Ant motcu?Kaip faina!Nebijai,kad su tokiu vaziuodama i koki medi atsitrenksi ar i salia vaziuojancia masina? Kodel blondines?Juk blondines dazniausiai buna kvailos?To nezinojai?Galiu net labai gera pavyzdi pasakyti…
na siaip cia ju paciu reikalas…ju gyvenimas jos tegu ir sprendzia pas ka i masina lipt…
Potencialios žertvos
Hm… Kaip tik visai nesenai buvo kilęs tas pats klausimas… Tik mane daugiau domina merginų (ir sėdančių) nuomonė…
jei as sutinku mergina, tai paveziu, ir nemanau kad ji yra zertva ar panasiai, tiesog pasikalbam ir viskas…
NEBIJAU dazhnewsiai sedu pas gerus aparatus turinchius ir gerai vajruojancius
dabar gal ir nesiryzciau.Bet mokinuke mane i mokykla visada nuvezdavo vienas tuo metu man atrodė pagyvenes apie 30m. vyriskis.Ir nieko, nei jis priekabiavo prie manes, nei kas nutiko,paplepėdavom, jam budavo pakeliui, bet jis visada pataikydavo atvaziuoti pries autobusa,
Siaip manu zmonėmis pasitikėti reikia.Tik linkiu, niekam nuo to nenudegt.
As esu ta kuri sedasi i masina.Man labai idomu ka apie tai mano kiti,nors tiesa sakant no to nieks nepasikeis.Zinai,tureciau pasakyti kad tai tera paprasciausias nuotykis,galbut naujos pazintys, bet nieko daugiau…Zinoma niekada nesesciau i masina jei ten sedetu koks nors senis,ar siaip labai jau agresyvios isvaizdos vyrukas…
Su wisai nepazhistamais???