Ka manote apie Madonna?
turiu atsiprasyti “SPICE GIRLS” merginu,taciau tik viena artiste gali tvirtinti ivedusi i POP muzika savoka “merginos-jega”. daininikes vardas- MADONNA Luiza Veronika Cikone. kitoms pasiseke sukurti panasu vizualini ispudi taciau tik nedaugeliui pavykdavo taip sekmingai atsinaujinti ir ne tik islaikyti bet ir padidinti gerbeju skaiciaus kaip MADONNAI… albumas po albumo ir MADONNA skinasi kelia i zvaigzdes 1999m ji pripazinta geriausia metu atlikeja,kaip visu metu laiku ir amziu grupiu zvaigzde…jos albumo “Ray Of Light” sekme dar karta irode jog MADONNA neprarado pranasumo.baigaintis tukstantmeciui MADONNOS padetis muzikinaime pasaulyje tvirta kaip niekados… MADONNA stipri tuo,kad atskleisdama savo talenta muzikiniame filme ar vaidindama kine islieka nepakartojama…si moteris visiskai pasiklaiudama savimi,susikure savita stiliu,leidzianti atpazinti MADONNA. taip,ji padare daugybe klaidu,tarkim knyga “Seksas” kuria MADONNA visdar didziuojasi
ir dar daugelis ivairiausiu dalyku kurie tik garsina MADONNA… MADONNA zengia savo keliu o visas pasaulis seka ja ispletes akis…kiekvienas turi savo nuomone apie MADONNA,taciau manau neimanoma nesutikti su tuo kad ji siu laiku favoritas… naujausias MADONNOS koncertinis turas ivertintas auksciausiais balais,kritikai pripazysta nesitikeje is jos tokio sou,tai auksciausios klases koncertas,kokio pasaulis dar nera metes… keletas adresiuku kur galima daugiau suzinoti apie MADONNA : madonnainter.netmadonna.commadonnalife.com na o jau is ten gausit dar daugiau nuorodu
Tikra Liute - RESPECT
wisiskaj su tawimi sutinku
cia daug nusisnekejai bet madona px taip gerai
Madona -
Sutvarkyk temos pavadinima pries tai paskaites taisykles, arba tema rakinsim, nusibodo
Visom 4 sutinku Eilinis pop/s.h.
Del muzikos,o del Jos pacios.As nieko negaliu sakyti,nes kaip zmogaus juk nepazystu
JUST CRAZY
nu ka ash galiu apie madonna pasakyti…anksciau ash buvau jos gerbeja! ir sheip ji visai pakenciama, pakenciamai dainuoja, pakenciamai grazi
Tiesiog puiku, kad pasaulyje yra Madonna!
…nors jos balsas ir nera kazkox “ypatingai geras”.
pigus_cukrus Paskaityk jos biografija ir neberasysi kad prikalbejau nesamoniu Peace Yo! negaliu gincitys,tu turi sawo nuomone ir man nera jokio reikalo ja keisti
Night_butterfly na kaip ce pasakius,as geriau patylesiu
brondY & mis_fragola niu ka as jums galiu pasakeet
tiek ir tegaliu
Man asmenishkai nepatinka.
d@nte o asmeniskai man labai patinka
man fu
tai tau geraj
neblogai.nesiskundziu
Madonna - mano manymu geriausia pasaulyje popsistė, kitos tokios nėra, ji buvo pati ta pradininkė, groja mano manymu vienintelį popsą kurį galiu perklausyti per radiją, kur žodžiai tikrai yra rišlesni negu kiss me baby, oh baby baby… dabar daugelis visų pasaulio popsisčių tiesiog ją kopijuoja, na juk matosi jaunosios kekšės britney spears ir aguilera tiesiog yra nevykusi madonnos kopija… Tiesiog noręjau pasakyti tai, kad madonna, kad ir kokia būtų, ar mėgtumėt jos muziką ar ne… bet ji yra tas taškas, kuris pakeri ne vien popso mylėtojus bet ir roko… na man popsas nepatinka, jo neklausau, lengviausiu atveju pop roką… tačiau jeigu per radiją groja madonna pasiklausau…
neeilinis pop, tikrai ne
nieko kai kurios dainos