Ka manote apie Chodorkovskio suemima?
Kaip galvojate ar tai Putino uzsakyta ir surezisuota kompanija pries Yukos ir Chodorkovski?
Neseniai paskelbta ir Yukos tai patvirtino, kad yra arestuota 61 % Yukos akciju.
Man tai kvepia samojingu "teroru" pries tam tikrus asmenius ir konkreciai kompanija.
Nereikejo Chodorkovskiui list i politika ir viskas butu gerai. O dabar neaisku kuo baigsis.
taigis, galejo neprasidet su politika. Cia man lobizmu trenkia - is pradziu verslininkai patys valdo politikus, o po to patys politikai pries juos atsisuka.
Siaip Putinas man atrodo kietos rankos shalininkas. Kaip tik tokiu reikia Rusijoje, kol ten politines grupuotes labai radikalios.
p.s. cia mano asmenine nuomone jei kam nepatinka
Kuomet valdai tokį kapitalą tokioje pramonės šakoje į politiką nelysti negalima - pernelyg viskas susiję.
Be rimto politiku uznugario tokiu bapkiu niekada nepasidarysi.Svarbiausia pamoketi laiku reikalingiem zmonem.Ben viena diena jiem pasidaro maza ar panasiai ir jie atsisuka priesh tave pati.
O as manau, kad Chodorkovskis uzmigo ant lauru… Paprasciausiai jam pritruko proto ir jis "pralose zaidima" Putinui. Dabar kai jis jau suimtas, tai Putinas ji gali tampyti kaip marionete, o pries tai dar, manau, Chodorkovskis kazka galimejo suorganizuoti, kad to isvengtu, bo ir taip daug kam aiskui, kad Putino "kumstis" silpnas, jis neturi rimto uznugario, o tokiais ejimais kaip naftos nacionalizavimas ir tt jis renkasi sau kozirius ir auga jo galia…
Putinas padare, ka norejo… Gusinskio nespejo suimt, Berezovskis sharus pabego, Liko Chodorkovskis ir tai dar ne pabaiga…
baisiausia pagalvojus kad cia tik pradzia gali buti…
Abramovicaus eile atejo.
Chelsea iui ragas
Tai kad Abramovicius jau viska issipardavineja ir tepa slides is Rusijos.
Beje, vakar ishleistas specialus Respublikos leidinys "Sąmokslas", kuriame yra kazhkiek idomios info pasiskaitymui. rekomenduoju.
Nu razborkes dabar vyksta,kas neaisku.
Pirmas milijonas visada nesvarus - uz ta ir sutvarke. Tik labai jau rusiskais metodais
Man tik idomu, ka putinas darys, kai ciukciu gubernatoriu sutvarkys…
Viska nacionalizuos - o kas toliau?
o toliau nacionalizuos artim.valstybes