Ka manote apie Elder Scrolls 3 zaidima?
dabar laukiu nesulaukiu progos kada turesiu normalu kompa… tada iskart ieskosiu sau sito zaidimo ir nusipirsksiu…nes jis priot tai nerealiai… [;
gal kas sakytu, kad elder scrolls primena diablo… gal ir taip… bet diablo lieka toli seselyje… [;
I Diablo jis visikai nepanasus. Greiciau panasus i Wizardry8 ar Might&Magic. Bet blyn jis stabdo. Pas mane kompas neblogas, bet kai tik truputi daugiau veiksmo, fps nukrenta kartais net iki 10.
pas jus blogi kompai kad stringa sis zaidimas
bet sitas grajus ziauriai geras daug perejau ir radau toki karda . us si karda geresnio ilgai negausi.bet galiu lazintis kad tu to kardo nerasi o jei ir rasi tu jo tokio gero nepadarysi
patariu zaisti su magu .magai rulez
Sitas geimas tikrai rulez as ji turiu
Arba Umbra sword arba daedric daikatana
tas kardas paprastai kala 1-60 bet dar fire’s kala 76-100 bet galima dar geresni padarytkad fire kaltu 100-100
Jei tau 2000+, 384MB, Gf4ti4200 blogas kompas, tai leisk paklausti koks tada geras?
Sis geimas tormazas is prigimties ir taskas.
[;
tai gal ne kompas…o softas kaltas…nepagalvoji apie tai? [;
diablo rulezz nxnxnxnxnx
O rimtai dabar padiskutuokim su kuo gereusiai zaist. NEs as katik pradejau zaist ir ir dar is naujo pradesiu zaist
KAs cia gaunas? Kad rimtu zaidimu niekas nebezaidzia?) visi zaidzia stampofkes
?
Simon_sez rašė:
[;
tai gal ne kompas…o softas kaltas…nepagalvoji apie tai? [;
Tai as ir parasiau, kad geimas tormazas.
Rolke1 rašė:
KAs cia gaunas? Kad rimtu zaidimu niekas nebezaidzia?) visi zaidzia stampofkes
?
Sorry, bet pazaisti normaliai neiseina. Turiu nusipirkes rusiska versija.
mano video jo netempia bl
o kas blogai rusiskoj versijoj nes as irgi turiu
Savaite palosiau ir atsibodo, nebeliko azarto. Uzsikaliau pora milijonu saibu, ivaldziau keleta bliambanu spelu, enchancinau sarvus, skyda, karda ir nebeliko tokiu (bent jau nesutikau), kurie galetu mane uzmust Visi po pirmo ar max antro udaro uzsilenkia
Rolke1 rašė:
o kas blogai rusiskoj versijoj nes as irgi turiu
Nieko blogo, tiesiog pirkau licenzijuota rusiska versija, kad normaliai pazaisti galeciau, bet vis tiek ablomas isejo.