Ką manote api mazdą 6?
Teko pabandyti. Sakyčiau, mazda ėmė gaminti automobilius.
man teko matyt tai tikrai graziai atrodo
Ir gerai atrodo ir neblogai vaziuoja! Ir kaina tikrai labai patraukli… nu ir reklamos visai idomios
Direktorius praeita savaite nusipirko, tai turejau progos is arciau susipazinti… ziauriai patiko…
M.
siandien prie vinges terminalo maciau 2 tralus - ant kiekvienos berods po 8 naujas grazhuoles… na bet faros gale tai pasakishkos
hashe
bandziau variantą 2,3 koks tai variable valve… neatsimenu kaip toliau.
Traukia gerai, rieda tyliai (gal truputi padangos ant rupesnio asfalto girdisi, bet pas ja buvo R17 ar 18, žemo profilio), ABS veikia lygiai kaip ir mano masinoje, gal net agresyviau (kala per pedala kaip su poliakale ) kompas kuro sanaudas (momentines) rodo 10,3 - 14; interjeras pakilo i auksta lygi, dizainas - tikrai jega. Vietos salone pakanka ir tokiems, kaip as - 190. Tas variantas kainavo 68450 Lt. (mano roveris - 35000) Pradeda kilti mintys, kaip roveri pakeisti i sestuka.
Nesakau, kad roveris s., i 323 nekeisciau tikrai. Tiesiog sestuko aukstesne klase (vidutine), labai siuolaikiskas dizainas. Plikiausias variantas - nuo 53000Lt.
Grazus vidutines klases pavyzdys
Zinot man Nisan Primera labiau
kad ir kaip m6 stengesi igelti savo reklamose primerai, man primera vis tiek atrodo kaip is kito pasaulio, o mazda…kaip mazda…
Nors gal tuo sukiu "Isbandyk Primera iki midsumer" noreta pasakyti, kad pas mazda kazkas viduj geresnio?
Matiau ja Alytuje - islandziojau visa ir isnagrinejau iki paskutinio varstelio…
Tokios komplektacijos automobili uz tokia zema kaina galima nusipirkti…
Ir zymei geresnis uz daugeli tokios klases konkurentu…
Dizainas tai gal ir neblogas Primeros, kaip ir anxtesnes, tik kad ko***e sh…
Turejau minty k.o.k.y.b.e.
Jooo… kai vakar pamaciau naujaja sheshke, stovincia prie Hanner’io, uzhsiziurejes vos nenulekiau nuo pedagoginio zhiedo, xexe…
Siaip kol kas maciau tik viena. Galiu pasakyt - jai pilka spalva (tokia pat, kaip mano masinos) - sux. Netinka.
Chechbekas atrodo netgi geriau uzh sedana.
Mulder>> o kogi tu toks skeptishkas Mazda6 atzvilgiu? jau jei dizaino prasme, Primera yra stipri netradicishkumu, taciau ir 6 nera standartine. Bet va man ZIAURIAI kliuva Primeros prietaisu isdestymas skydelio viduryje ( kam malonu nuolat zhvairuot nuo kelio y spidometra???); o zurnalistams, bandziusiems tiek ta, tiek ana mazina, kliuvo Primeros vaziavomo komfortas ir prastoka garso izoliacija… Anyway, neteko pabandyt, taciau panasu kad neuzilgo Primera gausiu pasisukinet, bandysiu organizuotis test draiva ir su Mazda6 - bus matyt. Savi yspudziai yra tikriausi…
ddt → man grynai neigiamai suveike reklama - m6 tikrai turetu stipriai but geresne ir pigesne uz konkurentes, kad atsvertu neigiama ivaizdi, kuri susikure per reklama. bet aisku, as tikriausiai vienas ir nedaugelio, kuriam ta reklama suveike kaip antireklama.
Cia santykiniai dalykai. Sakykim, man, kaip vazinejanciam M6 prosenele, pagrindinis dalykas - sentimentai. Antra - dizainas. Trecia - reklama tikrai smarkiai rizikinga (taciau toli grazu dar ne pati nekorektishkiausia! Yra mase kitu pavyzdziu…), taciau ish esmes masina perki pabandes ja test drive’u, ar vien reklama pasiziurejes? Skandalas, ko ir buvo siekta, kilo, ir nemenkas, nors pasekmes vertinamos prieshtaringai, taciau, kiek suprantu, tikrai dave ish esmes teigiama poslinki pardavimuose. Paradoksas?
Beje, si reklama platinta tik Suomojoje ir pabaltijo salyse…
DDT> sentimentai? kad ten jau nieko neliko is senu mazdu, ir net nieko is 626 naujos. Kazkas unreal.
Mulder as nesu Mazdos gerbėjas, o tiksliau pasakisu aš ju nemėgstu, bet pamates gyva Mazda 6 zinai nuomonia apie jas pakeiciau 180 laipsniu. Aisku ne apie senasias, bet butent apie sita modeli. Tikrai tai geras modleiukas. Apie patikimuma aisku dar labai anksti sneketi, bet dizaino atzvilgiu tikrai neblogas.
Beje reklama man jokio poveikio neturejo, vertinu grynai automobili is naturos.
J.
Siap gal ir nieko
Aisku, auto skirtas kasdieniniam vartotojui, ne dragams ir ne raliui ir ne kitokio pobudzio pjovimams