ka manot…?
ka manot apie baxura kuris per pirma pasimatyma lenda laizytis … ?
Nematau cia nieko blogo… Jei labai ikyriai, tuomet nekas, bet jei atsargiai, svelniai…
niu ner cia labai blogai,per prievarta gi tau neliepia tikiuos
Kaikuriais atvejais tai labai normalu juk jei zmogu pazysti jau seniai kodel gi ne?
na ziurint kokia situacija
niu jei tu jam labaj patikaj, taj kodel gi ne? nors kajp jau kazkas sake priklauso nuo situacijos…
taj kad as ji tada maciau is vis tik 2 karta … (diena pries taj jis mano mob. paprase ir nuejo padekojes…)
bet tame yra bajris kad pirma karta lindo , pasakew kad per pirma susitikima su nepazystamajs baxurajs nesilajzau … nu biski isizejde bet atshoko …
paskew mane palydejo namo , ir vel lenda lajzytis … tej as su juo net neatsisvejkinus nuejau … ta vakara jis mani bombino sms`ajs ir atsiprasinejo …
Niu visaj normalu
na tikraj nzn ko jis siekia tokiu elgesiu… ne ta prasme suprantu, bet ne tik kajp ikist liezuvi i burna… manau, turetu buti dar kazkas… na jei jis tau nepatinak ir nenori su juo buciotis, taj tajp jam ir pasakyk… nors jau jis taj turejo suprast…
aj kazka suveliau…
nu ir nieko chia blogo nematau, jej jis tau patinka, jej ne tada suprantu
Manau kad per pirmaji pasimatyma to tikrai nedera daryti… Fuuu…
ne nu fizdec, pas tave ir klausimai… tau kiek 11 ?
tai slykstu… na nzn bet manau, kad nei viena save gerbenti mergina to nedarys
nu … dar ne to pasitaiko…
…
tai jis tavimi tikriausei norejo pasinaudoti
o kas chia blogaij ?
na tokiu savo elgesiu jis tau rodo nepagarba. jei buvo pasakyta nelysk reiskia reikia nelyst. reikejo kai jis padaryt
. zinotu tada.
teij wa… ka tik gryzau is 2tro susitikimo su juo … jis grynas ! man pasake : jej nenori su manim lajzytis , tai ate …
as stovejau apshalusi be zodziu … tas ir nuejo , ir dar pasake "sorri , nepyk" … cia taj jau virsune!!!
Jezau,tai juk nieko blogo neivyko.juk neisprievartavo…maziau cia imti i galva reikia,o isaiskinti tam bachurui ir tiek