ka manot..?

ka manot…?

ka manot apie baxura kuris per pirma pasimatyma lenda laizytis … ? Apakęs

Nematau cia nieko blogoNe… Jei labai ikyriai, tuomet nekas, bet jei atsargiai, svelniai…Šypsena

niu ner cia labai blogai,per prievarta gi tau neliepia tikiuos Nekaltas

Mirkt Apkabinimas

Kaikuriais atvejais tai labai normalu Nekaltas juk jei zmogu pazysti jau seniai kodel gi ne? Nekaltas

na ziurint kokia situacija

niu jei tu jam labaj patikaj, taj kodel gi ne? Laimingas nors kajp jau kazkas sake priklauso nuo situacijos… Nekaltas

taj kad as ji tada maciau is vis tik 2 karta … (diena pries taj jis mano mob. paprase ir nuejo padekojes…)
bet tame yra bajris kad pirma karta lindo , pasakew kad per pirma susitikima su nepazystamajs baxurajs nesilajzau … nu biski isizejde bet atshoko …
paskew mane palydejo namo , ir vel lenda lajzytis … tej as su juo net neatsisvejkinus nuejau Nežinau … ta vakara jis mani bombino sms`ajs ir atsiprasinejo … Ne

Niu visaj normalu

na tikraj nzn ko jis siekia tokiu elgesiu… ne ta prasme suprantu, bet ne tik kajp ikist liezuvi i burna… manau, turetu buti dar kazkas… Nekaltas na jei jis tau nepatinak ir nenori su juo buciotis, taj tajp jam ir pasakyk… nors jau jis taj turejo suprast… Nekaltas Nežinau aj kazka suveliau… Girtas

nu ir nieko chia blogo nematau, jej jis tau patinka, jej ne tada suprantu

Manau kad per pirmaji pasimatyma to tikrai nedera daryti… Fuuu…

ne nu fizdec, pas tave ir klausimai… tau kiek 11 ?

tai slykstu… na nzn bet manau, kad nei viena save gerbenti mergina to nedarys

nu NekaltasNekaltasNekaltas… dar ne to pasitaiko… NekaltasNekaltasNekaltasCha cha

tai jis tavimi tikriausei norejo pasinaudoti Nekaltas

o kas chia blogaij ?

na tokiu savo elgesiu jis tau rodo nepagarba. jei buvo pasakyta nelysk reiskia reikia nelyst. reikejo kai jis Veee padaryt Kanda . zinotu tada.Taip

teij wa… ka tik gryzau is 2tro susitikimo su juo … jis grynas Kiaulė ! man pasake : jej nenori su manim lajzytis , tai ate …
as stovejau apshalusi Apakęs be zodziu … tas ir nuejo , ir dar pasake "sorri , nepyk" … cia taj jau virsune!!! Ignoruoju

Jezau,tai juk nieko blogo neivyko.juk neisprievartavo…Juokiasimaziau cia imti i galva reikia,o isaiskinti tam bachurui ir tiekKietas