ka manot?
easykitchen.lt/lt/komplektai/azuolas—naujiena/pas mane virtuves isplanavimas kitoks, bet pats principas +/-?
as asmeniskai priprates, kad kai plaunu indus, kad butu po desine ranka vietos, sitoje vietoje promachas spalva tinka, stalvirsis irgi, dizainas irgi neblogas
kaip minejau, pas mane isplanavimas kitas, virtuve daug didesne ir kitaip isdeliota technika, kriaukle
Neblogai visai atrodo
is tikruju gyvai daug graziau jei praeidama netycia pastebejau, zinokit aki dailiai traukia tik kaip su praktiskumu?
Pagal mane viryklė turėtų būt arčiau kriauklės, jei reiktų ką nupilt - būtų patogiau Nor čia gal netaip aš tą dydį ir tuos atstumus įsivaizduoju…
grazi vizualizacija
Kriauklę permest kairėn ant sekančios tumbos - raik vietos iš abiejų jos pusių (patogiau) Ir siūlyčiau kuo mažiau visokių atbrailų ant durelių ir pan. nes kaupiasi dulkės/riebalai…
cia kaip suprantu ne vizualizacija, stiklu atspindy matosi kazkokio salono reklamos. Siaip stalvirsi sujungti gali graziau, be jokiu profiliu, suleidzia taip, kad tas sujungimas nelabai ir matosi. kas del praktiskumo, neaisku kur tas apendiksas su kaitlente stoves, kai kuriais atvejais tai gali buti nelabai patogu ir stiklai duryse tikrai nera geras variantas “puosti” virtuve, ypac kai paskui per juos persisviecia belekaip sumesti rakandai.
cia foto is parduotuves, tai nera vizualizacija
ko jus cia visi su ta kriaukles ar kitu vieta, taigi aiskiai parase, kad isplanavimas pas ja bus kitas ir ne to klausia
Virtuvė graži, o kaip su virykle, ar ji irgi bus viduryje virtuvės? Jei taip, tada kaip spręsis gartraukio pakabinimas viduryje patalpos?
kriaukle deciau akmens mases, a kur indaplove?
AB uzbanyjo, tai sagute cia persimete
mano isplanavimas. Kaip tik vandeni paciam kampe prasivedeme.
imageshack.us/f/31/43807764.jpg/ paciam kampe indaplove, kriaukle, salia kriaules kaitlente, visas kampas stalvirsio ir saldytuvas ) siek tiek pakeitem plana
“AB uzbanyjo, tai sagute cia persimete” as ir laukiu,kol ji kanors protingai prades kalbeti,pvz kaip vaikus pro langa ismestu ir t.t.,labai idomi asmenybe
AB auka
ji turbūt melejonierė, visus baldus ir laiptus per mėnesį išsirinko