Ka manot apie U2

Ka manot apie U2

Katik klausiau U2 gabalo Elevation ir pagalvojau,kad tai viena paciu geriausiu grupiu pasauly Taip Tiek metu gyvuoja,o vis populiarus ir nemirtingi Žvaigždė Kokia jusu nuomone ???

Super grupe…
Nemirshta ju muzika Ne Gerai
Ech… airiai geri muzikantai Taip Šypsena

Nu wot, ka manot Nekaltas

Tiki sulauksianti, kas nupeiktu? Nekaltas

Nėr čia ką manyt. U-2 yra U-2 ir kitos tokios nėra ir nebus. PEACE!!!!!!!!!Labas

Nu ką aš galiu pasakyt? Stay far away, not so close…

Nieko nemanom.

dar kažkam ir klausymas kyla… Nekaltas
o šejp tai jau diskutavom apie U2, atrodo, joyafull ar pan. buvo temą užvedęs.

Visai nieko grupe, yra keleta nemirtingu dainu…Šypsena

U2 tikrai nemirtinga grupe Gerai, man iki shiol dar patinka tas ju senas gabalas “Hold Me Thrill Me Kiss Me Kill Me” - super, ypac kai dar garsiai uzhleidi…!

Gerai

All that you can’t leave behindGerai Su Visais hitais priešaky Šypsena

gerai kad paskaichiau dar buchiau tokia pat tema uzhvedes

U2 cool

Gerai manau aisku, ka norejau pasakyt Mirkt

Nuostabi grupe, niekada dar nebuvau susizavejes viena grupe taip ilgai !Ne U2 padare savo Taip dabar daugiau pradejau klausyt senesniu jo rinkinuku, tai atrodo atrandu ish naujo ta dziaugsm Širdis Pvz.: "Stay". Vyrukai nemirtingi, ne tik adaptuojasi prie naujo pasaulio muzikos, bet ir ishlaiko savo senas tradicijas, akordus, stiliuTaip Zodziu Apkabinimas ash juosŠirdis Nieko geresnio neradau , ir tikiuosi nereikes ieshkoti Ne

GeraiGeraiGeraiGeraiGeraiGeraiGeraiGėlėTaip

crapas, airijoje yra daugybe geresniu muzikantu:

http://sigitas.rl.lt/Airijos_muzikantai.html

with and without you-cia pats geriausias ju gabalasŠypsenaGerai

beabejo U2 yra viena geriausiu grupiu taciau yra geresniu
:}

TaipGeraiTaipviena geriausiu ir populiariausiu grupiu…man labaii patinka.O geriausiu ju daina,man,ONELaimingasCha cha

Visai nieko grupeGerai karts nuo karto paklausau tokias dainas kaip “Stuck in a Moment”, “One”, “Elevation”…Laimingas