Ka manot apie seksa tryse?
Reali istorija: yra jauna grazhi pora ir jie ieshko sau trechios paneles kad patirtu kazhka naujo ir idomaus. jie labai turtingi, zhiemai ishvazhiuoja i shiltus krashtus, turi kelis namus. jis budamas tikras vyras niekada nepakestu kad lovoje butu dar vienas vyras. kaip manot ar ji tikrai nori patirti tai ar tik sutinka nes jis to nori? (shiaip paneles ieshko ji, vyrukas kaip ir uzh kadro.)
as gavau toki pasiulyma ce neperseniausiai…sukele juoka nzn…nepazistami zmones…gal as senamadiska
bet man tikras idiotizmas
ce ciuju tep buna nuo pergero gyvenimo ir vsiko pritekliaus
-
=
ei ei, as noriu…
davai tryse keturiese penkiese…
noriu labai
niu man tokie dalykeliai ne prie sirdies
niu bet kaip sakei porele piniguos maudosi, tai ko noreti nebeturi kur ju deti tai sitaip isleidzia
Variantai gali buti keli:
-
Jam ( o gal ir jai ) sexe atsirado rutina ir noredami ja isblaskyti priejo isvados : pabandom grupini. O merginos jiesko ji todel, kad svarbu, kad moterys lovoje nesijaustu konkurentemis. Vyras juk tik vienas - jam ir taip bus gerai.
-
Antros moters pageidavo vyras. O moteris, bijodama ji prarasti, pati pradejo jam ieskoti antros merginos, bijodama klasikines situacijos: asmenine vyro pazintis, meiluze, syrybos.
-
Grupinio istiesu nori abu. Ir vyras sutinka su visais variantais. Bet moteris nenori myletis su kitu vyru. Bet grupinio nori (patikekit - taip buna). Tada vyras jai pasiulo - susirask tokia, koki tau patiktu, manau kad ir man ji patiks.
-
Moteriai nusibodo heterosexualus santykiai, todel ji nori ko nors naujo. Taciau nenori kad tai butu M+M, todel iesko pati bet i tai itraukia ir savo vyra
-
Is proto jie abu eina is neturejimo ka veikt, nes visko persisotino ir jiesko astresniu pojuciu.
Kiek poru tiek situaciju
viskas kas susije su seksu yra labai gerai…tik priklausso kas tas trecias jei ji tai gal ir neblogai o jei jis tai pasol jis …
Pala pala…niekaip nesupratau ko klausi
Ka reiskia klausimas "kaip manot ar ji tikrai nori" ? Jei ji iesko, reiskia ji ir nori. Jei ieskotu vyras,galima butu klausti ar ji to nori, bet dabar klausimas nelogiskas
Isvada: materialinis priteklius ir ramus gyvenimas daro zmones nelaimingais… Susimastykit, kol ne velu…
manau pasiulima gavai ten pat kur ir ash. na ash irgi ignoravau, bet man pasidare idomu kokie tos merginos motyvai
klausymas labai logishkas. ar ji tikrai to nori, ar ne? pati ji manau niekada nepasakys kaip yra ish tiesu
niu
+
-gal ir nieko…
Bet
+
- prastesnis variantas…
Vaikinai aisq galvoja priesingai
Levereti rašė:
niu![]()
+
-gal ir nieko…
Bet![]()
+
- prastesnis variantas…
![]()
![]()
Vaikinai aisq galvoja priesingai
Nezinau kaip kiti vaiknai, bet as manau, kad geriau
+
Tada visi lieka apatenkinti.
Nes jei truksta patirties arba sveikatos, tai variante
+
viena is
gali likti nepatenkinta.
Matyt kapitalas ne
Zmona susitaikius, kad teks su zvake stoveti aktyvu fona vaidinti
kitaip butu
Man kaip tai ne prie sirdies, as nesutikciau, bet cia nera nieko blogo. Tegul kiti daro ka nori…
O man seksas ir vienam patinka
Siaip px kiek tu zmoniu sexu uzsiima, bet myletis galima tik dviese.
[quote]Anima_N1 rašė:
Reali istorija: yra jauna grazhi pora ir jie ieshko sau trechios paneles kad patirtu kazhka naujo ir idomaus. jie labai turtingi, zhiemai ishvazhiuoja i shiltus krashtus, turi kelis namus. jis budamas tikras vyras niekada nepakestu kad lovoje butu dar vienas vyras. kaip manot ar ji tikrai nori patirti tai ar tik sutinka nes jis to nori? (shiaip paneles ieshko ji, vyrukas kaip ir uzh kadro.)
[/quote]
siaip manau, kad jie abu noretu patirt kazka naujo, todel ir iesko dabar kokios paneles… jei Ta Panele to nenoretu, tai ir neieskotu, ane? nes sutikt ieskot kitos panos vien del to, kad ‘Jis to nori’ kazkaip nzn, vergiska kazkaip… bent jau as nesutikciau…
o is savo patirties galiu pasakyt, kad ir mes su vaikinu kartais pakalbam sia tema… bet dazniausiai nerimtai/juokaudami bet manau, jog visai imanoma, kad kada nors ir pas mus toks ‘paivairinimas’ gali but…
stovejo trise: Jis, Ji ir pas Ji…
jau tryse gauansi
cia gaunasi :namuose - seimininke sveciuose - karaliene, lovoje - prostitute
Grynai turtuoliu issikalinejimas…