Ka manot apie realybes sou? Kuris jum labiausiai patinka?
Labas
Greit kiekvienoj televizijoj bus po du relybes sou. Ka apie juos manot?
Man asmeniskai labiausiai patinka 20$ sou.
Iš dabar rodančių visi yra nuobodūs (man) o iš visų labiausia patiko Aquariumas-1
o visi kiti
Pritariu aquariumas 1 buvo tikrai geras nu o is dabar rodomu tai baras manau visai nieko dar 20$ retkarciais paiuriu.
visi jie totalus meshlas, gal isskyrus nebent 20$. visur bandoma regzti kazkokias dirbtinas "intrigeles", vienu zodziu -shuduka pamalti, bile tik ziurovai ziuretu.
pvz, as kai pasiziuriu kaip mano kai kurie kaimynai tarpusavyje bendrauja, tai tu realybes shou tiek ir tiek tiesiai gatveje galima butu prisukt.
kol buvo si ideja dar nauja - buvo kazkiek idomu. dabar - ryskiai perdozuota
Realybes sou yra totaliai bukiems zmonems sukurti reginiai… Normalus zmones ju neziuri ir nebandykit teigti kitaip!
ma taij patinka BARAS arba 20$ wat o kiti taij…
as nzn. niekada neziuredavau jokiu realybes sou. na,isskyrus akvariumus. robinzonai man asmeniskai ,fermos gyvenime nemaciau
,o holivudo tuo labiau. nusprendziau ka nors paziureti,nes nera ka veikti. dabar ziuriu bara. visai fainas dalykelis
,o ypac kai tokiu keksiu parodo
ŠLAMŠTAS
dabar tu visu realybes show neziuriu kazkada maciau 20$ va tai tas dar nieko
o siaip anksciau robinzonus paziuredavau
Vat vakar ziurejau 20$ shou nu ir visai man patiko , o visi kiti… nzn kazkaip tai labai jau nelabai kaip atrodo tie dirbtiniai veiksmai, susirenka daug
ir varo vienas ant kito, kas gudriau… et atsibodo
Pagal mane cia shu*as kazkos, pririnka kazkokiu urodu ir rodo kaip jie gyvena, nieko idomaus. J visi ziuri, kieta!!!
Butu dar nors kiek idomu, jai ne roditu ta pati per visas show.
Cia muilo opera, tie patis telenoveles, fui…
Na apie tai buvo nemazai diskutuota:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/188862.462-=(1928576171
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/191173.462-=(725084858
Mane nelabai realybes sou traukia.Nu gal koki karta i savaite paziuriu bara.
ziuriu holivuda, kartkartemis bara…
nepatinka tos nesamones
baras fainiau uz golivuda, o realybes sou tai zjbs
20$ sou, kartais holivudas
Man žiauriai gaila laiko, kad aš žiurėčiau šitas nesamones. Vienu žodžiu
****ai, smegenys…