Ka manot apie Pilaites raj.?

Ka manot apie Pilaites raj.?

sveiki visi, pribrendo reikalas pirkti buta. ieskau ilgai, daug variantu atmeciau (salia gatves, pernelyg sukisti namai, “uzlausta” kaina ar pan.) pastaruoju metu mastau apie Pilaites raj. kainos ten nera labai dideles (lyginant su kitu rajonu), uzstatymo tankis, aisku, galetu buti ir mazesnis… ka jus manot apie si rajona? gal kas gyvenat jame? kokios g. vertos demesio? Inreal pardavineja butus Giluzio g., ar verti jie demesio, gal kas perkat? labai lauksiu jusu pamastymu sia tema. aciu is anksto!

Inreal pardavinėja butus I.Kanto al., o Gilužio gatvėje butus stato Rūmas.

inreal.lt yra info ir apie Giluzio g. ten kampas su Karaliauciaus g. gaunas.

Gyvenu Rūmo name. Man patinka. Pliusai: grynas oras, miškai, ežerai, kaimynai (jei negalvot apie būsimus socialinius namus)… Šypsena Šiap ramu, jei kam tai patinka. Be to, tai šunų rojus Cha cha (nors aš šuns neturiu, bet jiems čia yra erdvės tikrai daug) JuokiasiMinusas: susisiekimas. Na toliau ji nuo centro, ką bepasakysi… Nekaltas Nors varinėja ir autobusasi ir mikriukai, jei ką. Kolega perka inrealo butą- dabar įrenginėja… 6 a. pro langus mato ežerą Girtas Aš tai per žemai- nematau Liūdnastai tiek. Šypsena

Man patiko pilaite.Labai ramus rajonas man pasirode.Miskai, ezeriukai netoli…

vagiu rojus ta pilaite Šypsena

ju visur pilna, ne tik pilaiteje. Mirkt

Pagal policijos statistiką saugiausi Vilniaus rajonai yra Justiniškės ir Pilaitė. MirktO kur vagių nėra?

Čia tik policijos statistika. Pats tuos įsitikinau. Policija visais įmanomais būdais bando atkalbėti nuo pareiškimų rašymo, taip “mažindami” nusikalstamumą ir gerindami statistiką. O šiaip kalbant apie Pilaitę, kažkada jau buvo diskutuota, paieška pasinaudok.

na nežinau… kai man ištraukė piniginę, aš rašyt nenorėjau, bet darbovietė liepė, nes ten leidimas buvo… nuėjau ir parašiau. Niekas manęs neatkalbinėjo… tik paklausė ko aš tikiuos… Cha cha

Man mašinos numerius pavogė. Tai kai į piliciją nuėjau, pasakė, kad ne ten atėjau Baisu"Patarė" važiuoti į regitrą ir pasakyti kad pamečiau… Kai vistiek pasakiau, kad rašysiu, tai pradėjo grasinti, kad pažymą, be kurios negausiu kitų nr. išduos tik po savaitės Baisu

Čia daug info apie Pilaitę: geocities.com/pilait/

Nieko nenoriu izeisti bet kiek teko susidurti su Pilaiteje gyvenanciais tai visi jie buvo kazkokie Kiaulė

Na ir prajuokinai. O Gelvonų g. turbūt vien kalėdų seneliai gyvena?

Nea, nzn ash Gelvonu negyvenu. Ne nu gal sutapimas, bet jau tokie nemalonus zmogeliai pasitaike Pavargęs

sutikčiau ten gyvent…ramu, gražu Gerai

Labai namai sugrusti ir mazai tarp ju zalumos, gatves siauros. Atvaziavus is Lazdynu nykus vaizdelis ta Pilaite. Bet yra gan svarus vienas ezeras. Kitas uzterstas. Ir mokykla gera yra.

Man irgi patinka! … kazkaip pradejau ten nuomotis kambari… veliau nusipirkau buta… patinka, kad pakankamai svaru (nu paezeres tai baisios), yra rajono bendruomene, organizuojami renginukai - velykos uzgavenes kaledos ir t.t. zmones normaliai atrodo. Nu pakenciamai viskas.

Gi zuokas nupirko Gilužio pakrantę: kitą vasarą jau kultūringą pliažą ten turėsim Cha cha nes tikrai man ten labiau patinka, bet nieks gi netvarkė… ŠypsenaMedžiai Pilaitėj dar neužaugo… Nekaltas