Ka manot apie nokia 6610 ?

Ka manot apie nokia 6610 ?

Kap manot ar apsimoka nusipirkt ? Kaip joje spalvos ir kap polifonkes ?

Uz kiek?Nauja ar naudota?

Spalvos normalios, uz 3510i, M55 zymiai geresnes, poly vidutines. As tau patarciau 6100 pirkt, nes kaina beveik ta pati, o 6100 ir mazesnis, ir plonesnis, ir naujesnis.
O siaip tai 6610 visai gera.

super dizainas radija tai nereali labai svarus garsas spalvos OK geras valdymas ir labai jau puikus zaidimai vienas geresniu 40series nokiu

Na man tai atrodo, kad polifonkės tokiam telefonui per prastos.

Normalios tos poly. Nera tas telefas toks jau ziaurus, kad poly butu labai geros, o be to senai jau ir isleistas is Nokia modelis.

Mirkt Aš nesakau, kad pats telefonas žiaurus, tik kad tikėjausi jog naujesnėse spalvotose NOKIA polifonkės ir spalvų gama bus geresnė nei yra realiai. Va Šypsena

Paminkiau kelias dienas ta 6610.Totalus sh***. Stabdo,mano manymu,tikrai per daug kaip tokios klases telefonui.Mygtukai barska.Garsiakalbistylokai veikia. O gal cia mano minkytas teliponas buvo toks;-)

Garsa galima pasididinti, o del stabdymo tai teisingai, letokas meniu.

Šypsena

na visai smagus telefoniukas Taip

Vat tas ir yra, kad iki max uzkelus gatveje sunku susisneketi.Gal,sakau,su tuo teliponu ir buvo problema.

asmeniskai man sestos nokijos visiskai nepatinkaNeVeeeBlogai

geras telefonas, esu juo patenkintas

As irgiTaip

stabdo 6610 ?Cha chaDDDDDDDDD
Baikit juokus, su kuo lyginat???////

palyginkit ne tik meniu su m55,s55,st55,c55,s45, belekokiu symensu (aisq ne smartfone)
palyginkit su samsungais , su sonyeriksonais (nevisais aisq) kaip t68i, GREITAS ? Šypsena))))

zjb telefoniukas turiu ir nesiskundziu . Jame yra viskas ko reikia.
tik vienas minusas kad maza atmintis 725Kb ir fotikas integruotas galetu but.

apsimoka geras telefoniukas. Gerai

Tai va 6610 naujo aparato kaina apie 700 o SE t610 -800.Tai koks is siu aparatu yra geresnis,net klausimas nekyla.As pats asmeniskai niekados 6610,6100 nepirkciau,jau pasenes modelis.