Ka manot apie Kauno Kalnieciu rajona?
Ka manot apie Kauno Kalnieciu rajona?
Nu geras tuom, kad ant namu dideli numeriai uzrasyti O ka tu manai?
, nes as ten gyvenu ir noreciau gyventi visa likusi gyvenima-ramu ir t.t.
nu cia idomi nuomone o ka as tureciau manyti?
>Nerinta : aciu panasios nuomones ir tikejausi,bet gal dar kas noretu pasireiksti?
Nieko gero nemanau ne apie viena ish visu tokiu rajonu. Kolchozas, ferma, va ka manau, nors paciam teko tokia "laime" gyventi Eiguliuose…
Is kokiu,tokiu rajonu?
Na, aš tai Partizanų gale gyvenu- kaip ir nekoks rajonas, bet ramesnę vietelę kažin ar rasi Šiaip- Kalniečiai nevilioja, perdaug gatvių ir triukšmo
Iš visų miegamųjų (daugiaaukščių) rajonų.
ką reiškia ramu? palik ant sėdynės pripūstą balioną ir ryte lango kaip nebūta… čia vadinasi ramu?..…
…
Dėl to, kad į kailį vakare gauti tai gal ir ramu - per 14 metų neteko (išskyrus 1 atvejį, kai pasiurbęs asilėlis pats užsišoko ant bankės), bet laikai keičiasi, pagėrusių paauglių gaujos trinasi, taip kad irgi… nuo sėkmės priklauso…
No no,apie Eigulius gerai arba nieko,prasyciau…Kalnieciai neblogi,tik…Eiguliuose geriau…ramiau kazkaip…bent jau man
Manau, kad Centras vistiek yra geriau
Centre pilna dulkiu,masinu ir narkomanu
man tai geriausia buvo gyventi Vyduno alejoj.Mano giminaiciai gyvena Sauleteky,tai man jis toks bomzynas,tipo bendrikai kokie buve ar kas ten?
Kaune yra narkomanu???/
geras čia…
Tilia rašė:
Na, aš tai Partizanų gale gyvenu- kaip ir nekoks rajonas, bet ramesnę vietelę kažin ar rasiŠiaip- Kalniečiai nevilioja, perdaug gatvių ir triukšmo
Partizanuose ramu
Man visas Kaunas
KaroVyras rašė:
Man visas Kaunas
jau blevyzgose su savo nuomone pasiš.ikai tai dar čia lendi
mooze rašė:
KaroVyras rašė:
Man visas Kaunasjau blevyzgose su savo nuomone pasiš.ikai
tai dar čia lendi
O Tu apsi.sikes visur ir visada,nes gaidosas esi!