vaziuoja normalus zmogus su dzigitu tas per raudona pralekia zmogus sako tu ka durnas? dzigitas viskas normaliai vaziuja toliau ziuri zalia dzigitas per stabdzius… zmogus sako kas yra vaziuok… o dzigitas atsako vat ne o jei kitas dzigitas per raudona vaziuoja… cia is tevu anekdotu
Pas mus toks vienas Radviliski laksto. Jis retai islenda, bet kai pasirodo tik nesibaidyk ir viskas ore. Atlekia tiesiai i tave ir paskutine sekunde nusuka, pavaziuja dar kiek ir is padangu dumai, mat stabdo, pamate, kad virsija greiti. Laksto, bet siaip net kartais zmones prie pereju praleidzia tik be staigaus stabdymo ar begejimosi neissivercia.
dabartinem kuro kainom taip daug neprisivazinesi, vat po vieno kito pasirodimo tenka tirkiausiai statyt masina i garaziuka, ir taupyt sekanciam pasilakstimui
beje siandie tox man i sikna ivaziavo blin. sukau i kaire ir noreja kazkokia mociute praleist ant perejos, tik girdziu padangu cipijima ir smugi i sikna, gerai kad nieko nepadare… o islindom aiskinti, o ten kazkokx pienburnis ( ir masina tikriausiai motinos)
pasitaiko dar taip, kad prie siknos privaziuoja, ir mirksi kad pralesciau ( pats vaziuju 5-6 km virsijant greiti), aplenkia, ir pradeva vaziuot letai, tipo pasirode…kox krutas
esu jaunas ir megstu greiti bet neesu toks dzigitas… gal del to kad masina neleidzia? na siaip taj nesakau kad kartajs nespusteliu nuo sviesaforo ar greiciau ateinu i viena ar kita posuki… bet taj darau, bent jau mano manymu, kai saugu
O as esu pates: Isivaizduokit, kad vaziuoju 100 normaliai. Tik staiga per desine pamatau masina, ta vaziuodama maziausiai 120 aplenkia mane, uzsimeta sukeldama daug dulkiu ir cypdama nulekia toliau. Seip patikekit grazei atrodo. Na bet jei kas issigastu, pultu stabdyti, tada baigtusi liudnai