Ka manot apie Dz.Butkute
Is kart: zinau, kad tokia tema buvo, bet as nenorejau senienos kelt, taigi sukuriau nauja. Tikiuosi gerbiami moderatoriai bus tolerantiski siuo atzvilgiu. Ka manot apie Dz.Butkute dabar? Kiek per Tv maciau, tai labai atsigavus, geraja to zodzio prasme, atjaunejus tai kokia 10-imt metu nuo akvariumo. O ir paskutinis albumas vos ne su progressive ritmais kai kuriose dainose… Sakyciau vienas geresnio POP’so Lt muzikos padangej…
[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/480 097-=(1724840](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/480097-=(1724840) sakai atjaunejus?
gali palyginti!
kaip male suda taip ir toleu mala…
necherra ji neatjaunejus… veidelis ant tiek pavarges, kad visus 50 traukia, mano mama jauniau atrodo…
As nesuprantu kam reikia dar karta apie ta paty…Eiline LT popsiste
o tau ji (ar jos “muzika” gal labai patinka, kad tokia tema vel predejai?
dainuoja ishtempus lupas y krashtus ir skamba klaikiai…
nieko gero nemanau…
pora dainu man patinkanciu yra bet jos senos
naujos tai nelabai man
ash irgi manau, kad ji kaip prisikelus ish numirusiuju kazkada buvo zeurei populiari, bet kazin ar dars pasieks ta populiarumo lygi
neturiu daug nuomones apie ja… gal kam ir patinka jos dainos , muzika, balsas … bet tikrai ne man
sokt nemoka dajnuot nemoka
apsirengta nemoka
ir dar daug ko nemoka bt isivaizduoja kad moka
Na po to akvarimo ji tikrai atsigavo - bent jau savo isvaizda pradejo rupinantis,galbut biskis demesio jai dave stimulo kitaip paziureti i gyvenima ir testi savo veikla bet siaip seniai apie ja kazka girdejau,todel nelabai ka ir daugiau galiu pasakyt
[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/331 531-=(1581940884](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/331531-=(1581940884)
…
Kai buvau kokiu septyniu metu, lb. ja megdavau.
Taciau dabar…
Pries ja kaip asmenybe nesu nusiteikusi, tiesiog ne tokia muzika megstu…
Kiek girdejau paskutinio albumo, tai sakyciau ryskiai issiskiria is visokiu Boruzeliu ir Pumpureliu . vietom net neblogo “gruzo” ikista… gal uz tat ir nlb pasiteisino sitas albumas.
paskutinis gaidys, isskyrus “as myliu tave labiau…”
Kaži, kodėl turėčiau apie ją kažką manyti? Ne tokia jau svarbi persona…
Idomus sceninid ivaizdis,o muzika nuobodi