Ka manot apie bangieciu NFS 5 lenktynes…?
Ten nieko sunkaus nera. Susitariam laika, as sukuriu zaidima, o jus tiesiog einat i Multiplayer> Peer to Peer ir ivedat mano IP, tai jus prijungs prie kanalo kur galesim sneket ir susitart del masinu, trasos ir pan. Taip ir zaidziam.
Aš tikrai palakstyčiau su Porsche.Pas mane 3.5 versija. Nuo 9val. galiu nors ir kiekvieną dieną. Iki.
Nu va, jau tryse esam. Dar mano draugas ateis. Busim 4. Vis idomiau Sakykit dabar tik kada galit sedet ir zaist.
Jiop, mes su SycoraX karts nuo karto zaidziam susijunge, aisku butu daug idomiau jei daugiau prisijungtu, prisidekit!
as buciau uz… tik kaip tai padaryti?
tipo jei pasakysit kaip tai as mielu noru tik pasakykit kada… mano emaila zinot
007donas rašė:
Su malonumu, bet gaila
pas mane neina per Online, eina tik vietini tinkla
Kiek pastebejau tai yra daug NFS 5 gerbeju. Gal sakau susitariam kada laika ir sumetam onlin’’’'e? Geriausia butu savaitgali, mat del laiko skirtumo sunku butu ateit anksciau kaip 21:00 jusu laiku. As turiu greita internet"a, taigi galeciau host"int. Ateis nors pora zmoniu, vis linksmiau bus. Ka manot?
P.S. Reiktu suderint zaidimu versijas, nes kartais neleidzia pasijungt su skirtingom versijom.
Su malonumu, bet gaila pas mane neina per Online, eina tik vietini tinkla
Kur tie entuziastai dingo?Bliamba laukiu, laukiu o niekas nesiruošia pajudėti.
Prisijungciau gal
kas organizuoja ir kada ???
Organizatorius matyt bus SycoraX ,bet kol kas tyla.
Jio, as organizatorius. Sorry kad nutylau, mat esu ne namie, grysiu sekmadieni, tada viska pasakysiu. O dabar ruoskites, treniruokites, medituokit ir pan…
Oki doki
laukiam
ok
Nu va, as jau namie. Dabar visi sakot koks laikas kam patogiausias. As tai galiu nuo pirmadienio iki ketvirtadienio. Mazdaug nuo 21:00 iki ryto jusu laiku Geriausia diena butu - ketvirtadienis.
Man po 21.00 val. patogu bet kokią dieną. Ačiu.
o tai kur tu musu lauki?
Dabar dar niekur nelaukiu, bet susitarsim laika, tada papostinsiu cia savo IP i kuri galesite jungtis.
o ar mes galesim prie taves jungtis???koks ten tavo ip gal vietinio tinklo???
Jio, galesit jungtis. IP ten bus mano kompo, ne jokio tinklo, darysim paprasta Peer to Peer.