Ka manai apie spalvota meile?
Kai kurie teigia, kad jiems yra priimtina draugyste tarp merginos su mergina (vaikino su vaikino), bet man tai atrodo per daug ziauriai. Pvz dvi mano drauges per naujaka eme buciuotis… Slykstu ka apie tai manot jus?
nepatinka man tokie nukrypimay
nematau tame nieko blogo
mano manymu tai ishkrypimas
ai man tai dzin kol manes tai neliecia vot
o kaip tu reaguotum jeigu tavo brolis ar sese toks butu?
Man tai netrukdo jeigu tik nelenda prie manes o ka jie daro kartu tai ju asmeninis reikalas ir man tikrai nekliudo
o kaip tu reaguotum jei tai vyktu salia taves pvz tame paciame toose?
tykra meile tik tarp moteru!
o shejp nzn… kas ka nori tas ta daro…
nu o kas cia blogo kad taip buna…juk naturalu…zmones visi.kodelnesistebim kai buciuojasi vaikinas su mergina. o kai jau mergina su mergina buciuojais tai jau baisus nusikaltimas…as tokiu dayku nepripazystu asiq, bet ir nepeikiu…
kas butu jeigu butu
jeigu taip atsitiks butinai tau atsakysiu kvaila svarstyti kaip elgtumeis
kol taip nera
Tai paprasciausiai paauglishki zaidimeliai, kurie paprastai baigiasi vyresniame amziuje
tokie dalykai nepatinka,kai pana su pana dar px,taciau as tik uz heterosexualus’
extantdreamer rašė:
sunnyday rašė:
Man tai netrukdo jeigu tik nelenda prie manes o ka jie daro kartu tai ju asmeninis reikalas ir man tikrai nekliudoo kaip tu reaguotum jei tai vyktu salia taves pvz tame paciame toose?
nu ir kas tegul vyksta kas cia tokio baisaus
kam ce reklamuotis !
Kodėl ne, akcija atrakcija .
Ūbica rašė:
Kodėl ne, akcija atrakcija.
Tokia ir atrakcija kai tokiu zmoniu bucinys buna nufotkintas ir tuo slykstisi visa mokykla
extantdreamer rašė:
Ūbica rašė:
Tokia ir atrakcija kai tokiu zmoniu bucinys buna nufotkintas ir tuo slykstisi visa mokykla
o ka tave jau nufotkino ir parode mokykloj
poviilliiux rašė:
extantdreamer rašė:
Ūbica rašė:
o ka tave jau nufotkino ir parode mokykloj
Neee!!! As heteroseksuali ir man patinka tik priesingos lyties atstovai