Ka man dariti ? sapnuoju geografijos mokytoja ?

Ka man dariti ? sapnuoju geografijos mokytoja ?

Ka man dariti sapnuoju visokius kosmarus ? kaip man ju atsikratyti ? nesuprantu del ko cia taip man ? Baisu

bresti Cha cha hormonu audros Cha cha

Tikrai ne hormonai cia mokytojas kaltas Laimingas krc manes jisai nemegsta arba jisai tada visu nemegsta ir kiekviena pamoka kviecia atsakyneti jisai labai ziaurus Pavargęs sio mokytojo tikrai nepamirsiu (ligs visa gyvenima atmintyje , jog buvo toks ziaurus mokytojas) man atrodo kad kiekvienas turime sau nepatinkanti mokytoja kuris sodina Taip

perskajchew temos pavadinima ir prisiminew savo gieshos mokytoja...chiut nesusivemewCha chaCha chaCha cha

Tai gal cia tas pat mokytojas Taip

eiktik ką čia kliedi koks tu vyras kad bijai košmarus sapnuoti kliedi ir tiek, mažiau visokius filmus vėlai vakare žiurėk ir nesapnuosi

cIA NE SIAUBIAKAI KALTI :confused: O Mokytojas !

nusipirk sapnu gaudykle JuokiasiJuokiasiJuokiasi

o tu ismok visada ta pamoka ir nedrebesi, kad pakvies atsakineti, nes viska mokesiLiežuvis

o mokytoja kuria sapnuoji jauna?Cha cha

Ka daryti ? Dzhiaugtis reikia kad jums nedesto tox mokytojas, kox desto mums…vat tada tai butu jegele… Cha cha

Kadangi sapnuoji geografijos mokytoja tai turi puikia proga pasimokinti geografijosCha cha sekmesMirkt

Na taip,Ludas baisokas Baisu gerai,kad ne man desto jis Cha cha

o tai pas gydytoja eit jau reiketu arba nustoti gerti Šypsena
TaipJuokiasiTaip

Kazkas ryshkiai per daug fantastikos skaito Apakęs
o siaip tai patarchiau kreiptis i psichologa,kad nebesivaidentu jis/ji tava sapnuose

joa galu gale reikia mokytis ka cia sunku geografija ismokti? pf…

uj sapnuoti mokytoja… fech…Cha cha

tu jos geidi… tik truputi kitaip…Mirkt viskas uzslepta…Girtas

Sunkus atvejis Pavargęs Gal pas psichologa kreipkis Nežinau